بزرگداشت استاد سید احمد لاجوردی
تسلیت درگذشت استاد فقید سید احمد لاجوردی عضو هیات علمی گروه مهندسی مواد دانشگاه

انا لله و انا الیه راجعون

دانشگاه زنجان در غم از دست دادن یکی از اساتید پر تلاش و مهربان خود سوگوار است.

دکتر سید احمد لاجوردی عضو هیات علمی گروه مهندسی مواد دانشگاه زنجان بر حسب تقدیر الهی عمری بر زمین نداشت و با آسمانی شدن خود هم دانشگاهی‌های خود را تنها گذاشت و عروج نمود.

بر این اساس ریاست دانشگاه به همراه اعضای هیات رئیسه دانشگاه طی پیامی این ضایعه را تسلیت به شرح ذیل گفتند:

استاد گرانقدر “دکتر سید احمد لاجوردی” از این دنیا رخت اقامت بربستند، خاموش شدن این شمع نورانی را خدمت خانواده محترم آن استاد فقید، دانشجویان و همکاران دانشگاه تسلیت عرض نموده و از خداوند یکتا علو درجات آن بزرگوار در بهشت أعلا و مزید فضل و رحمت پروردگار بی همتا برایشان و طول عمر بازماندگان آن مرحوم همراه با سلامتی و حسن عاقبت شان را خواهانیم.

شایان ذکر است مراسم بزرگداشتی به همین مناسبت روز دوشنبه 11 دیماه 1402 ساعت 11 قبل از ظهر در مسجد باقرالعلوم دانشگاه زنجان برگزار خواد شد که امید است با حضور خود موجب شادی روح آنمرحوم و تسلی خاطر بازماندگان را فراهم آورید.

ارسال شده در مورخه: 09-10-1402