دیدار و گفتگو با فرمانده سپاه استان زنجان
حضور هیات رئیسه دانشگاه زنجان در سپاه پاسداران انصارالمهدی استان زنجان

هیات رئیسه دانشگاه زنجان با حضور در سپاه انصار المهدی استان زنجان با سردار کرمی فرمانده این ارگان دیدار و گفتگو کردند.

در این جلسه که به دلیل رشادتهای جان برکفان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در خصوص پاسخ دندان شکن و پشیمان کننده به رژیم جعلی اسرائیل در شب گذشته، در سالن جلسات سپاه صورت پذیرفت دکتر جلال بازرگان رئیس دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاشهای سپاهیان عزیز در خصوص صیانت از میهن عزیزمان پیروزی فخر افرین در عملیات وعده صادق که باعث شوق و شعف تمامی مردم کشور شد را تبریک گفت و برای همه زحمت کشان کشور آرزوی توفیق نمود.

در ادامه سردار جهانبخش کرمی فرمانده سپاه استان با تشریح چگونگی عملیات در شب مذکور و مشارکت غیورمردان استان در آن، بر حسب سهمیه از قبل تعیین شده، این مهم را افتخاری بزرگ برای دنیای اسلام دانست و با اشاره به فرمایش حضرت امام(ره) در خصوص بسیج جهان اسلام این اقتدار را مرهون خون تمامی شهدا و پاسداران انقلاب اسلامی شمرد و افزود: اگر در این برهه از زمان ما ضعیف عمل می نمودیم و پاسخ نمیدادیم دیگر نمی توانستیم به فرمایش امام عمل نمائیم، چرا که پس از موفقیت آمیز بودن عملیات ترکیبی اخیر تمامی کشورهای مسلمان احساس خوشحالی نمودند.

جهانبخش کرمی با دقیق شمردن محاسبات عملیات انجام شده گفت: هیچ قدرت ضد موشکی توانایی مقابله با موشک های بالستیک ایران را ندارد چرا که پس از یک دقیقه از شلیک و جدا شدن کلاهک انفجاری موشک، سرعت آن چندین برابر شده و هیچ ردیاب و ضد موشکی نمی تواند به آن برسد. در پایان جمع حاضر ضمن تبادل نظرات خود در این زمینه آرزوی اقتدار همیشگی و پیروزی جهان اسلام در برابر کفر را از درگاه باری تعالی مسئلت نمودند.

ارسال شده در مورخه: 27-01-1403