درگذشت استاد رباب خسروی
تسلیت درگذشت استاد فقید خانم دکتر رباب خسروی عضو هیات علمی گروه زبان انگلیسی دانشگاه

انا لله و انا الیه راجعون

دانشگاه زنجان در غم از دست دادن یکی از اساتید پر تلاش و مهربان خود سوگوار است.

دکتر رباب خسروی عضو هیات علمی گروه زبان انگلیسی دانشگاه زنجان بر حسب تقدیر الهی عمری بر زمین نداشت و با آسمانی شدن خود هم دانشگاهی‌های خود را تنها گذاشت و عروج نمود.

بر این اساس ریاست دانشگاه به همراه اعضای هیات رئیسه دانشگاه طی پیامی این ضایعه را تسلیت به شرح ذیل گفتند:

استاد گرانقدر “دکتر رباب خسروی” از این دنیا رخت اقامت بربستند، خاموش شدن این شمع نورانی را خدمت خانواده محترم آن استاد فقید، دانشجویان و همکاران دانشگاه تسلیت عرض نموده و از خداوند یکتا علو درجات آن بزرگوار در بهشت أعلا و مزید فضل و رحمت پروردگار بی همتا برایشان و طول عمر بازماندگان آن مرحومه همراه با سلامتی و حسن عاقبت شان را خواهانیم.

شایان ذکر است مراسم تشییع پیکر آن مرحومه روز یکشنبه 1402/11/15 ساعت 14 در بهشت زهرا و مراسم شام غریبان همان روز ساعت 19 در مسجد قبا شهرک کارمندان برگزار خواد شد. همچنین مجلس ترحیم و شب هفت روز سه شنبه 1402/11/17 ساعت 14:30 الی 16 در مسجد قبا برگزار می گردد. امید است با حضور خود موجب شادی روح آن مرحومه و تسلی خاطر بازماندگان را فراهم آورید.

ارسال شده در مورخه: 14-11-1402