خانه :: اساتید :: اخبار

بازدید:26619   بروزرسانی: 15-11-1401

Ali Ganjloo

راهنمايي/مشاوره پروژه هاي دانشجويي


مقطع: کارشناسي ارشد
ردیف نام دانشجو تاریخ دفاع رشته تحصیلی موضوع نوع نظارت
38 زهرا موذنی آبان  1392باغبانی بررسي ويژه گي هاي مورفولوژيكي و فيزيولوژيكي اكوتيپ هاي گياه وليك در استان زنجان   استاد مشاور
37 مسعود قربانی تير  1395تکنولوژی مواد غذایی استخراج ترکیبات موثره از غلاف نخودفرنگی به عنوان منبع طبیعی آنتی اکسیدان   استاد راهنما
36 علی ایزدی کندازی شهريور  1395تکنولوژی مواد غذایی تولید نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه ی برنج توسط باکتری های لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس   استاد مشاور
35 مریم جلیلی صفریان بهمن  1395تکنولوژی مواد غذایی بهینه سازی استخراج پلی ساکاریدها به کمک امواج فراصوت از غلاف نخود فرنگی و بررسی ویژگی های ضد اکسایشی و امولسیفایری آن   استاد راهنما
34 فیروزه بذرافکن بهمن  1395تکنولوژی مواد غذایی بررسی اثر فرایند تلخی زدایی بر فعالیت های ضداکسایشی و ضدمیکروبی آب آلبالو تلخه (Prunus mahaleb L.)    استاد مشاور
33 علیرضا همتی شهريور  1396فناوری مواد غذایی بررسی مقایسه ای تاثیر روش های خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی اسانس اندام هوایی گیاه چویر و ارزیابی تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا در شرایط انبارش تسریع شده   استاد راهنما
32 مهرداد موذنی مهر  1396فناوری مواد غذایی تولید نان بدون گلوتن فراسودمند بر پایه آرد برنج و کینوا   استاد مشاور
31 عارف نوروزی آبان  1396فناوری مواد غذایی بهينه سازي استخراج تركيبات زيست فعال به كمك امواج فراصوت از برگ هاي گياه زولنگ (Eryngium Caucasicum Trautv) با استفاده از روش شناسي سطح - پاسخ   استاد مشاور
30 الناز رفعت نژاد آبان  1396فناوری مواد غذایی بهینه سازی استخراج پلی ساکاریدهای محلول درآب برگ گیاه پنیرک به کمک امواج فراصوت و بررسی ویژگی های ضد اکسایشی و ضد التهابی آن    استاد راهنما
29 ویدا تاره آبان  1396فناوری مواد غذایی بهنیه سازی فرمولاسیون نان بدون گلوتن بر پایه آرد برنج و آمارانت (گونه هیبریدوس)   استاد مشاور
28 مینا سالارنیا آذر  1396فناوری مواد غذایی تاثیر نانوکامپوزیت ضدمیکروبی کازئینات سدیم حاوی فیبر و روغن دانه شاهدانه بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی طی دوره نگهداری در یخچال   استاد راهنما
27 ساناز ابراهیمی جم آذر  1396فناوری مواد غذایی امکان سنجی تولید نوشیدنی تخمیری بدون گلوتن بر پایه کینوا توسط باکتری های پروبیوتیک   استاد مشاور
26 سپیده میانجی بهمن  1396ترویج، ارتباطات و توسعه روستایی عوامل تأثیرگذار بر به کارگیری اقدامات مرتبط با ایمنی غذایی در مزرعه از سوی تولیدکنندگان کاهو در استان البرز   استاد مشاور
25 مه رو مرادیان بهمن  1396فناوری مواد غذایی بهینه سازی استخراج پلی ساکاریدها به کمک امواج فراصوت از برگ فی جوآ و بررسی ویژگی های ضد اکسایشی و عملکردی آن   استاد راهنما
24 میتراسادات موسوی بهمن  1396فناوری مواد غذایی مدلسازی و بهینه سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از برگ گیاه فیجوآ (sellowiana Berg) با استفاده از دی اکسید کربن فوق بحرانی   استاد مشاور
23 یاسمن پودی بهمن  1396فناوری مواد غذایی بررسی اثر روش استخراج بر ویژگی‏‏های کمی و کیفی ترکیبات زیست فعال از برگ گیاه فیجوآ   استاد مشاور
22 زهره مختاری بهمن  1396فناوری مواد غذایی بهینه سازی فرمولاسیون نان برنج بدون گلوتن غنی شده با آرد بذر چای ترش (هیبیکوس سابداریفا)   استاد مشاور
21 آلا قاسمی کیا شهريور  1397فناوری مواد غذایی بررسی ویژگی های ساختاری و عملکردی مزدوج کازئینات سدیم-صمغ شنبلیله حاصل از واکنش میلارد    استاد راهنما
20 نازنین زهرا بشارتی بهمن  1397فناوری مواد غذایی بررسی اثر روش های مختلف خشک کردن و پیش تیمارهای فراصوت و مایکروویو بر سینتیک خشک کردن و استخراج ترکیبات زیست فعال از اندام هوایی همیشه بهار (Calendula officinalis L)   استاد مشاور
19 فرشته نوروزی بهمن  1397فناوری مواد غذایی استخراج ترکیبات زیست فعال توسط حلال به کمک امواج فراصوت از دانه کدوی تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. pepo var. Styriaca) و ارزیابی تاثیر عصاره به دست آمده بر پایداری اکسایشی گوشت چرخ کرده   استاد مشاور
18 حامد زمانی شهريور  1399فناوری مواد غذایی طراحی، ساخت و بررسی عملکرد یک خشک کن هیبریدی برای محصولات کشاورزی   استاد راهنما
17 سمانه منجم دي  1399فناوری مواد غذایی بررسي تاثير سامانه هاي امولسيوني حاوي ژل آلوئه ورا و روغن شاهدانه جهت حفظ ويژگي هاي پس از برداشت گوجه گيلاسي    استاد راهنما
16 رعنا روشنی نشاط بهمن  1399فناوری مواد غذایی بررسي اثر پوشش خوراكي بر پايه صمغ فارسي حاوي تركيبات زيست فعال برگ به ليمو بر افزايش زمان ماندگاري فيله ماهي قزل آلاي رنگين كمان   استاد مشاور
15 سحر قهرمانی در حال انجامفناوری مواد غذایی مطالعه اثر فرایند آبگیری اسمزی جهت تولید کوفته ی مرغ سرخ شده فراسودمند   استاد راهنما
14 محمدرضا اعجمی در حال انجامفناوری مواد غذایی بهينه سازي استخراج پلي ساكاريدهاي برگ تربچه به كمك مايكروويو و بررسي خواص عملكردي آن در ماست كم چرب   استاد راهنما
13 زهرا نیازاده آذر  6فناوری مواد غذایی اثر آبگیری اسمزی به کمک مایکروویو بر ویژگی‌های کیفی کوفته های گوشت مرغ   استاد مشاور
12 لیدا عبادی در حال انجامفناوری مواد غذایی تولید نانوالیاف‌ ثعلب-پلی‌وینیل الکل الکتروریسی شده جهت درون‌پوشانی اسانس روغنی شاهسپران (Tanacetum balsamita L.)   استاد راهنما
11 فاطمه مجردی در حال انجامفناوری مواد غذایی بررسی تاثیر استفاده از پوشش خوراکی بر پایه صمغ دانه بالنگو حاوی ترکیبات زیست‌فعال برگ پنیرک بر زمان ماندگاری گوشت بوقلمون   استاد مشاور
10 محدثه یوسفی در حال انجامفناوری مواد غذایی بررسی تاثیر پوشش خوراکی بر پایه صمغ فارسی حاوی ترکیبات زیست‌فعال بازیابی ‌شده از اندام هوایی گیاه خارمریم توسط ‌دی ‌اکسید کربن فوق بحرانی جهت افزایش زمان ماندگاری فلفل دلمه‌ای سبز    استاد مشاور
9 پروانه کرمی در حال انجامصنایع غذایی بهینه سازی و مدل سازی استخراج روغن ضروری اندام هوایی بومادران (Achillea millefolium) به کمک تقطیر مقاومتی و مدل¬سازی سینتیک رهایش کنترل¬شده آن از فیلم فعال در محیط شبیه¬سازی شده غذایی   استاد مشاور
8 زهرا حسنی عبد در حال انجامفناوری مواد غذایی استفاده از آرد دانه ی مرو (Salvia Macrosiphon.) به عنوان جایگزین چربی در فرمولاسیون همبرگر کم چرب    استاد مشاور
7 علی فتحی در حال انجامباغبانی تاثير محلول پاشي با كود شيميايي حاوي سلنيوم و روي بر رشد شاخساره و صفات كيفي ميوه در درختان سيب   استاد مشاور
6 رویا جعفری در حال انجامصنایع غذایی بهینه سازی و مدل سازی فرایند استخراج اسانس از گیاه انیسون (Pimpinella anisum L) با استفاده از ‌روش‌های سبز و مدل‌سازی تغییرات فیزیکی‌وشیمیایی کدو سبز پوشش‌دهی شده با نانوپوشش فعال ژلاتین- آلژینات طی نگهداری    استاد مشاور
5 زهره دلیری در حال انجامفناوری مواد غذایی بررسی تاثیر پوشش خوراکی بر پایه صمغ دانه اسفرزه حاوی ترکیبات زیست‌فعال سیزاب بر افزایش زمان ماندگاری گوشت بوقلمون تازه بستهبندی شده تحت ﺧﻸ   استاد مشاور
4 ثنا فخرآرا در حال انجامفناوری مواد غذایی -   استاد راهنما
3 مینا نصیری در حال انجامفناوری مواد غذایی -   استاد راهنما
2 نرگس نیکومنش در حال انجامصنایع غذایی بهینه سازی و مدل سازی فرایند استخراج عصاره گیاه بابا آدم (Arctium lappa L.) با روش حرارت‌ دهي مقاومتي و ارزيابي خصوصيات ضد ميكروبي، فيزيكي ‌و مكانيكي فيلم سلولز استات حاوي عصاره ريشه بابا آدم    استاد مشاور
1 پریوش زندی در حال انجامفناوری مواد غذایی شدت‌بخشی آزادسازی ترکیبات زیست‌فعال از اندام هوایی پروانش (Catharanthus roseus L.) تحت شرایط بهینه‌ی بازیابی به کمک مایکروویو   استاد مشاور