خانه :: اساتید :: اخبار

بازدید:17002   بروزرسانی: 17-08-1398

Mandana Bimakr

Publications in Journals

داخلي-ISC41.  مینا سالارنیا- علی گنجلو - زهرا امام جمعه- ماندانا بی مکر
ویژگی‌های فیزیکی، سد کنندگی و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه  
Physical, Barrier and Antimicrobial Properties of Sodium Caseinate-based Edible Film Containing Hemp Seed oil  
فناوری های نوین غذایی  در دست چاپ 1397.  
داخلي-ISC40.  عارف نوروزی- ماندانا بی مکر- علی گنجلو- سهیلا زرین قلمی
مدل‌سازی و بهینه‌سازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراج‌شده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ  
Modelling and Optimization of Antiradical Activity of Ultrasound-assisted Extracted Compounds from Eryngium caucasicum Trautv  
فناوری های نوین غذایی  در دست چاپ 1396.  
داخلي-ISC39.  مریم جلیلی صفریان، علی گنجلو، ماندانا بی مکر، سهیلا زرین قلمی
ارزیابی اثر پلی ساکاریدهای غلاف نخود فرنگی بر پایداری و ویژگی های رئولوژیکی امولسیون روغن در آب  
Assessment of pea pod polysaccharides effect on stability and flow behavior of oil-in-water emulsion  
علوم و صنایع غذایی ایران  در دست چاپ 1397.  
داخلي-ISC38.  علی گنجلو- ماندانا بی مکر- مسعود قربانی  
بررسی اثر عصاره غلاف نخود فرنگی بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان تحت شرایط تسریع شده  
Evaluation the effect of green pea pod extract on oxidative stability of sunflower oil under accelerated conditions  
فرآوری و نگهداری مواد غذایی  در دست چاپ 1397.  
داخلي-ISC37.  الهام لطفی، علی گنجلو، میرخلیل پیروزی فرد، ماندانا بی مکر
بررسي خصوصيات شيميايي، ويژگي هاي عملكردي و فعاليت ضد راديكالي پلي ساكاريدهاي محلول در آب غلاف نخود فرنگي  
Evaluation of chemical characteristics, functional properties and anti-radical activity of water-soluble polysaccharides from green pea pod  
علوم و صنايع غذايي  در دست چاپ 1396.  
داخلي-ISC36.  مسعود قربانی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
بررسی اثر حلال های مختلف بر محتوای فنلی کل و فعالیت ضداکسایشی عصاره غلاف نخود فرنگی  
Evaluation the effect of different solvents on total phenolic content and antioxidant activity of pea (Pisum sativum L.) pod extract  
علوم و صنایع غذایی ایران  در دست چاپ 1396.  
داخلي-ISC35.  ماندانا بی مکر- علی گنجلو- سهیلا زرین قلمی- الهام انصاریان  
بهینه سازی استخراج ترکیبات با ارزش زیست فعال از برگ شاتوت به روش حلال متلاطم  
Optimization of valuable bioactive compounds extraction from Mulberry leaves using agitated solvent extraction method  
علوم و صنایع غذایی ایران  در دست چاپ 1396.  
داخلي-ISC34.  یاسمن پودی، ماندانا بی مکر، علی گنجلو، سهیلا زرین قلمی  
بهینه‌سازی و بررسی مقایسه‌ای محتوای فنولی ترکیبات زیست فعال استخراج‌شده از برگ گیاه فیجوا (Feijoa sellowiana) به کمک امواج فراصوت  
Optimization and comparative evaluation of ultrasound-assisted extraction of bioactive phenolic compounds from feijoa (Feijoa sellowiana) leaves  
فناوری های نوین غذایی  در دست چاپ 1396.  
داخلي-ISC33.  محسن زندی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
استفاده از سیستم ماشین بینایی برای طبقه‌بندی ازگیل (Mespilus germanica) طی دوران رسیدگی در سردخانه  
Computer Vision System Applied to Classification of Medlar (Mespilus germanica) during ripening stage at cold storage    
فناوری های نوین غذایی  در دست چاپ 1398.  
International ISI32.  Mandana Bimakr, Ali GanjlooAref Norouzi
Effect of acoustic cavitation phenomenon on bioactive compounds release from Eryngium caucasicum leaves
Journal of Food Measurement and Characterization  Accepted 2019.  
International ISI31.  Mandana Bimakr, Syed Mohammad Ghoreishi, Ali Ganjloo, Mitra saddat Mousavi 
Modified Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Biologically Active Compounds from Feijoa Sellowiana Leaves
International Journal of Food Engineering  Accepted 2019.  
داخلي-ISC30.  فرشته نوروزی، ماندانا بی مکر، علی گنجلو
امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از دانه کدو تخم کاغذی
نوآوری در علوم و فناوری غذایی  در دست چاپ 1398.  
داخلي-ISC29.  ماندانا بی مکر- علی گنجلو
بهینه سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن
نوآوری در علوم و فناوری غذایی  در دست چاپ 1398.  
داخلي-ISC28.  مه رو مرادیان، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
تاثیر پلی­ ساکاریدهای محلول در آب برگ فیجوآ بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران  در دست چاپ 1398.  
داخلي-ISC27.  مسعود قربانی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
مطالعه تاثیر روش های مختلف خشک کردن و نوع حلال بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از غلاف نخود فرنگی و بررسی فعالیت ضد رادیکالی آن
پژوهش های صنایع غذایی (دانش کشاورزی)  در دست چاپ 1398.  
داخلي-ISC26.  مه رو مرادیان، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
بهینه سازی استخراج پلی­ ساکاریدهای محلول در آب برگ فیجوآ و بررسی خواص شیمیایی، ساختاری و ضد اکسایشی آن
علوم و صنایع غذایی ایران دوره 15 شماره 85 (1398) . 
داخلي-ISC25.  عارف نوروزی- ماندانا بی مکر- علی گنجلو- سهیلا زرین قلمی
بررسی سینتیک تأثیر پیش تیمار خیساندن بر استخراج ترکیبات زیست فعال فنولی از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) به کمک امواج فراصوت
پژوهش های صنایع غذایی (دانش کشاورزی) دوره 28 شماره 3 (1398) . 
داخلي-ISC24.  نازنین زهرا بشارتی، ماندانا بی مکر، علی گنجلو
تاثیر نوع حلال و شرایط استخراج بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره زیست فعال اندام هوایی همیشه بهار
علوم و صنایع غذایی ایران  در دست چاپ 1398.  
داخلي-ISC23.  علی گنجلو، ماندانا بی مکر، زینب شیخی
امکان سنجی تولید دونات با کالری کاهش یافته با استفاده از مخلوط مالتودکسترین - سوکرالوز
نوآوری در علوم و فناوری غذایی  در دست چاپ 1398.  
داخلي-ISC22.  مریم جلیلی صفریان، علی گنجلو، ماندانا بی مکر، سهیلا زرین قلمی
تاثیر فراصوت بر استخراج پلی ساکاریدها از غلاف نخود فرنگی
Effect of Ultrasound on Extraction of Polysaccharides from Green Pea Pods
علوم و صنایع غذایی ایران  در دست چاپ 1396.  
International ISI21.  Ali Ganjloo, Mandana Bimakr, Soheila Zarringhalami, Maryam Jalili, Masoud Ghorbani
Moisture-dependent physical properties of green pea (Pisum sativum L.)
International Food Research Vol. 25 Issue 3 (2018PP. 1246-1252. 
International ISI20.  Yasaman Poodi, Mandana Bimakr, Ali Ganjloo, Soheila Zarringhalami
Intensification of bioactive compounds extraction from Feijoa ( Feijoa sellowiana Berg.) leaves using ultrasonic waves
Food and Bioproducts Processing Vol. 108 (2018PP. 50-37. 
International ISI19.  Ala Ghasemi Kia, Ali Ganjloo & Mandana Bimakr
A Short Extraction Time of Polysaccharides from Fenugreek (Trigonella foencem graecum) Seed Using Continuous Ultrasound Acoustic Cavitation: Process Optimization, Characterization and Biological Activities
Food and Bioprocess Technology Vol. 11 (2018) . 
International ISI18.  Mandana Bimakr, Ali Ganjloo, Sohiela Zarringhalami, Elham Ansarian
Ultrasound-assisted extraction of bioactive compounds from malva sylvestris leaves and its comparison with agitated bed extraction technique
Food Science and Biotechnology Vol. 26 Issue 6 (2017PP. 1481-1490. 
International ISI17.  Bimakr, M., Russly, A.R., Farah, S.T., Noranizan, M.A., Zaidul, I.S.M., Ganjloo, A
Characterization of valuable compounds from winter melon (Benincasa hispida (Thunb.) Cogn.) seeds using supercritical carbon dioxide extraction combined with pressure swing technique.
. Food Bioprocess Technology (2016) . 
International ISI16.  Jalili Safaryan, M., Ganjloo, A., Bimakr, M., Zarringhalami, S
Optimization of ultrasound-assisted extraction, preliminary characterization and in vitro antioxidant activity of polysaccharides from green pea pods
Foods (2016) . 
International ISI15.  Ali Ganjloo and Mandana Bimakr
Influence of sucrose solution concentration and temperature on mass exchange during osmotic dehydration of eggplant (Solanum melongena L.) cubes.  
International Food Research Journal Vol. 22 (2015) . 
International ISI14.  Ali Ganjloo, Russly A. Rahman, Jamilah Bakar, Azizah Osman, and Mandana Bimakr
Optimization of osmotic dehydration of seedless guava (Psidium guajava L.) in sucrose solution using response surface methodology.  
International Journal of Food Engineering Vol. 10 (2014) . 
International-ISC13.  Liza, M.S., Abdul Rahman, R., Mandana, Bimakr., Jinap, S., Rahmat, A., Zaidul, I.S.M., Hamid, A.
Supercritical fluid extraction of bioactive flavonoid from Strobilanthes crispus (pecah kaca) and its comparison with solvent extraction.
International Food Research Journal  Accepted 2012.  
International-ISC12.  Ali, G., Russly, A.R., Jamilah, B., Azizah, O., Mandana, Bimakr
Effect of heat and thermosonication on kinetics of peroxidase inactivation and vitamin C degradation in seedless guava (Psidium guajava L.).
International Food Research Journal Issue 1289 (2011PP. 1294-26 DOI: 1. 
International-ISI11.  Ganjloo, A., Rahman, A.R., Bakar, J., Osman, A., M. Bimakr.
Kinetics modelling of mass transfer using peleg’s equation during osmotic dehydration of seedless guava (Psidium guajava L.).
Food and Bioprocess Technology Issue 2151 (2011PP. 2159-23 DOI: 1. 
International-ISI10.  Ganjloo, A., Rahman, A.R., Bakar, J., Osman, A., M. Bimakr.
 Kinetics of crude peroxidase inactivation and color changes of thermally treated seedless guava (Psidium guajava L.).
Food and Bioprocess Technology Issue 1442 (2011PP. 1449-25 DOI: 1. 
International ISI9.  M.S. Liza, R. Abdul Rahman, B. Mandana, S. Jinap, A. Rahmat, I.S.M. Zaidul, A. Hamid.
Supercritical carbon dioxide extraction of bioactive flavonoid fromStrobilanthes crispus (Pecah Kaca).      
Food and Bioproducts Processing (2010) . 
International-ISI8.  Mandana, Bimakr, Russly, A.R., Ali, G., Farah, S.T., Liza, Md.S., Jinap, S., Azizah, H.
Comparison of different extraction techniques for isolation of major bioactive flavonoid compounds from spearmint (Mentha spicata L.) leaves.
Food and Bioproducts Processing Issue 67 (2011PP. 72-25 DOI: 1. 
International-ISC7.  Mandana, Bimakr, Russly, A.R., Ali, G., Farah, S.T.
Antioxidant activity of spearmint (Mentha spicata L.) leaves extracts by supercritical carbon dioxide (SC-CO2) extraction.
International Food Research Journal Issue 543 (2011PP. 547-25 DOI: 1. 
International-ISI6.  Mandana, Bimakr, Russly, A.R., Ali, Ganjloo, Farah, S.T., Liza, Md.S., Zaidul, I.S.M.
Optimization of supercritical carbon dioxide extraction of bioactive flavonoid compounds from spearmint (Mentha spicata L.) leaves by using response surface methodology.
Food and Bioprocess Technology  Accepted 2012.  
International5.  A. Ganjloo, R.A.Rahman, J. Bakar, A. Osman, M. Bimakr.
Modelling the kinetics of peroxidase inactivation and colour changes of seedless guava (Psidium guajava L.) during thermal treatments.  
World Applied Sciences Journal (2009) . 
International-ISI4.  Mandana, Bimakr, Russly, A.R., Farah, S.T., Noranizan, M.A., Zaidul, I.S.M., Ali, Ganjloo.
Optimization of ultrasound-assisted extraction of crude oil from winter melon (Benincasa hispida) seed using response surface methodology and evaluation of its antioxidant activity, total phenolic content and fatty acid composition
Molecules Issue 11748 (2012PP. 11762-25 DOI: 1. 
International-ISC3.  Mandana Bimakr, Russly, A.R., Farah, S.T., Noranizan, M.A., Zaidul, I.S., Ali, Ganjloo.
Antioxidant activity of winter melon (Benincasa hispida) seeds using conventional Soxhlet extraction technique
International Food Research Journal Issue 229 (2012PP. 234-25 DOI: 1. 
International-ISI2.  Mandana, Bimakr., Russly, A.R., Farah, S.T., Noranizan, M.A., Zaidul, I.S.M., Ali, Ganjloo.
Supercritical carbon dioxide extraction of seed oil from winter melon (Benincasa hispida) and its antioxidant activity and fatty acid composition
Molecules Issue 997 (2013PP. 1014-26 DOI: 1. 
International-ISC1.  Mandana, Bimakr, Russly, A.R., Farah, S.T., Noranizan, M.A., Zaidul, I.S.M., Ali, Ganjloo
Ultrasound-assisted extraction of valuable compounds from winter melon (Benincasa hispida) seeds.
International Food Research Journal Issue 331 (2013PP. 338-26 DOI: 1. 


Presentations in Seminars & Congress


National 7. فرناز نعمتی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
بررسی تاثیر دما بر جوانه زنی گندم دوروم

بیست و پنجمین کنگره ملی و دومین کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی ایران


دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری-ایران, 25 - 27 بهمن 1396.  
National 6. فرشته نوروزی، ماندانا بی مکر، علی گنجلو
کاربرد دانه های گیاهی به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی در محصولات گوشتی

بیست و پنجمین کنگره ملی و دومین کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی ایران


دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری-ایران, 25 - 27 بهمن 1396.  
International 5.  مریم جلیلی صفریان، علی گنجلو – ماندانا بی مکر
تاثیر دامنه نوسان امواج فراصوت بر فعالیت ضد اکسایشی پلی ساکارید غلاف نخود فرنگی
اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
تهران-ایران, 27 - 29 مهر 1395.  
National 4.  مسعود قرباني، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
روش های استخراج و آنالیز ترکیبات فنولیک مواد گیاهی
Methods for Extraction and Analysis of Phenolic Compounds from Plant Materials
اولین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی
زاهدان-ایران, 25 - 31 تير 1393.  
National 3.  مسعود قربانی- علی گنجلو- ماندانا بی مکر
کاربرد اولتراسوند در نگهداری مواد غذایی
Application of Ultrasound in Food Preservation
بیست و دومین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران
گرگان-ایران, 8 - 11 شهريور 1393.  
National 2.  مسعود قربانی- علی گنجلو-ماندانا بی مکر
کاربرد اولتراسوند در فرآوری محصولات لبنی
Application of Ultrasound in Diary products
همایش مجازی سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
ایران, 21 - 23 مهر 1393.  
National 1.  مسعود قربانی- علی گنجلو- ماندانا بی مکر
استفاده از باکتروسین ها به عنوان ترکیباتی آنتی میکروبیال برای نگهداری مواد غذایی
Utilization of bacteriocins as antimicrobial compounds for foods preservation
همایش ملی کشاورزی آبزیان و غذا
بوشهر-ایران, 13 - 15 آذر 1393.