خانه :: اساتید :: اخبار

بازدید:25201   بروزرسانی: 10-12-1401

Mandana Bimakr

راهنمايي/مشاوره پروژه هاي دانشجويي


مقطع: کارشناسي ارشد
ردیف نام دانشجو تاریخ دفاع رشته تحصیلی موضوع نوع نظارت
16 مریم جلیلی صفریان بهمن  1395فناوری مواد غذایی بهینه سازی استخراج پلی ساکاریدها به کمک امواج فراصوت از غلاف نخود فرنگی و بررسی ویژگی های ضد اکسایشی و امولسیفایری آن    استاد مشاور
15 مسعود قربانی تير  1395فناوری مواد غذایی استخراج ترکیبات موثره از غلاف نخودفرنگی به عنوان منبع طبیعی آنتی اکسیدان    استاد مشاور
14 عارف نوروزی آبان  1396فناوری مواد غذایی بهينه سازي استخراج تركيبات زيست فعال به كمك امواج فراصوت از برگ هاي گياه زولنگ (Eryngium Caucasicum Trautv) با استفاده از روش شناسي سطح - پاسخ   استاد راهنما
13 میترا موسوی در حال انجامفناوری مواد غذایی مدلسازی و بهینه سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از برگ گیاه فیجوآ (sellowiana Berg) با استفاده از دی اکسید کربن فوق بحرانی   استاد راهنما
12 یاسمن پودی در حال انجامفناوری مواد غذایی بررسی اثر روش استخراج بر ویژگی‏‏های کمی و کیفی ترکیبات زیست فعال از برگ گیاه فیجوآ    استاد راهنما
11 علی رضا همتی شهريور  1396فناوری مواد غذایی بررسی مقایسه ای تاثیر روش های خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی اسانس اندام هوایی گیاه چویر و ارزیابی تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا در شرایط انبارش تسریع شده    استاد مشاور
10 الناز رفعت نژاد آبان  1396فناوری مواد غذایی بهینه سازی استخراج پلی ساکاریدهای محلول درآب برگ گیاه پنیرک به کمک امواج فراصوت و بررسی ویژگی های ضد اکسایشی و ضد التهابی آن    استاد مشاور
9 مه رو مرادیان در حال انجامفناوری مواد غذایی بهینه سازی استخراج پلی ساکاریدها به کمک امواج فراصوت از برگ فی جوآ و بررسی ویژگی های ضد اکسایشی و عملکردی آن   استاد مشاور
8 مینا سالارنیا در حال انجامفناوری مواد غذایی تاثیر نانوکامپوزیت ضدمیکروبی کازئینات سدیم حاوی فیبر و روغن دانه شاهدانه بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی طی دوره نگهداری در یخچال    استاد مشاور
7 آلا قاسمی کیا دي  1397فناوری مواد غذایی بررسی ویژگی های ساختاری و عملکردی مزدوج کازئینات سدیم-صمغ شنبلیله حاصل از واکنش میلارد    استاد مشاور
6 نازنین زهرا بشارتی بهمن  1397فناوری مواد غذایی بررسی اثر روش های مختلف خشک کردن و پیش تیمارهای فراصوت و مایکروویو بر سینتیک خشک کردن و استخراج ترکیبات زیست فعال از اندام هوایی همیشه بهار   استاد راهنما
5 حامد زمانی در حال انجامفناوری مواد غذایی طراحی، ساخت و بررسی عملکرد یک خشک کن هیبریدی برای محصولات کشاورزی   استاد مشاور
4 فرشته نوروزی در حال انجامفناوری مواد غذایی استخراج ترکیبات زیست فعال توسط حلال به کمک امواج فراصوت از دانه کدوی تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. pepo var. Styriaca) و ارزیابی تاثیر عصاره به دست آمده بر پایداری اکسایشی گوشت چرخ کرده   استاد راهنما
3 سمانه منجم در حال انجامفناوری مواد غذایی بررسي تاثير سامانه هاي امولسيوني حاوي ژل آلوئه ورا و روغن شاهدانه جهت حفظ ويژگي هاي پس از برداشت گوجه گيلاسي    استاد مشاور
2 رعنا روشنی نشاط در حال انجامفناوری مواد غذایی بررسي اثر پوشش خوراكي بر پايه صمغ فارسي حاوي تركيبات زيست فعال برگ به ليمو بر افزايش زمان ماندگاري فيله ماهي قزل آلاي رنگين كمان    استاد راهنما
1 سحر قهرمانی در حال انجامفناوری مواد غذایی -   استاد مشاور