خانه :: اساتید :: اخبار

بازدید:17443   بروزرسانی: 08-07-1398

Soheila Zarrin Ghalami

راهنمايي/مشاوره پروژه هاي دانشجويي


مقطع: کارشناسي ارشد
ردیف نام دانشجو تاریخ دفاع رشته تحصیلی موضوع نوع نظارت
14 لیلا نمازی بهمن  1388علوم و صنایع غذایی-کنترل کیفیت امكان فرمولاسيون روغن فراسودمند از امگا 3 و امگا 6 از دانه هاي بزرك و گلرنگ و ارزيابي   استاد مشاور
13 مریم ابراهیمی بهمن  1391علوم و صنایع غذایی اثر گونه و زمان برداشت بر برخی از ویژگیهای کیفی و تغذیه ای روغن زیتون   استاد راهنما
12 مینا ختایی اسفند  1392باغبانی بررسی ویژگیهای مرفولوژیکی و فیزیولوژیکی اکوتیب های گیاه نسترن وحشی در استان زنجان   استاد مشاور
11 زهرا همدانی مهر  1393ترویج و آموزش کشاورزی بررسی دانش و اطلاعات انگور کاران شهرستان تاکستان در ارتباط با تولید و بسته بندی کشمش و راهکارهای بهبود آن   استاد مشاور
10 علی ایزدی کندازی شهريور  1395علوم و صنایع غذایی تولید نوشیدنی تخمیری فراسودمند یر پایه ی برنج توسط باکتری های لا کتوباسیلوس پلانتاروم ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس   استاد راهنما
9 فیروزه بذرافکن شهريور  1395 صنایع غذایی اثر فرآیند تلخی زدایی توسط رزین پلی استایرن بر ترکیبات زیست فعال آب آلبالو تلخه (.Prunus Mahaleb L)   استاد راهنما
8 مریم جلیلی صفریان بهمن  1395صنایع غذایی بهینه سازی استخراج پلی ساکاریدها به کمک امواج فراصوت از غلاف نخود فرنگی و بررسی ویژگی های ضد اکسایشی و امولسیفایری آن   استاد مشاور
7 عارف نوروزی آبان  1396صنایع غذایی بهینه سازی استخراج ترکیبات زیست فعال به کمک امواج فراصوت از برگ های گیاه زولنگ (Eryngium Caucasicum Trautv) با استفاده از روش شناسی سطح - پاسخ   استاد مشاور
6 مهرداد موذنی مهر  1396صنایع غذایی تولید نان بدون گلوتن فراسودمند بر پایه آرد برنج و کینوا   استاد راهنما
5 ساناز ابراهیمی جم آذر  1396صنایع غذایی امکان سنجی تولید نوشیدنی تخمیری بدون گلوتن بر پایه کینوا توسط باکتری های پروبیوتیک   استاد راهنما
4 ویدا تاره آبان  1396صنایع غذایی بهینه سازی فرمولاسیون نان بدون گلوتن بر پایه آرد برنج و آمارانت ( گونه هیبریدوس)   استاد راهنما
3 زهره مختاری نصرابادی بهمن  1396صنایع غذایی بهینه سازی فرمولاسیون نان برنج بدون گلوتن غنی شده با آرد بذر چای ترش ( هیبیکوس سابداریفا)   استاد راهنما
2 کافیه بیگ زاده اشگه سو بهمن  1396صنایع غذایی بررسی تولید نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه ی سورگوم جوانه زده   استاد راهنما
1 9.5 یاسمن پودی بهمن  1396صنایع غذایی بررسی اثر روش استخراج بر ویژگیهای کمی و کیفی ترکیبات زیست فعال از برگ گیاه فیجوا (Acca sellowian)   استاد مشاور

مقطع: کارشناسي
ردیف نام دانشجو تاریخ دفاع رشته تحصیلی موضوع نوع نظارت
10 مریم جعفری شهريور  1389علوم و صنایع غذایی عسل  
9 مرتضی کاظمی شهريور  1389علوم و صنایع غذایی سوسیس و کالباس  
8 سپیده رجب پور شهريور  1389علوم و صنایع غذایی کنسرو رب گوجه فرنگی  
7 سالار میخوش شهريور  1389علوم و صنایع غذایی کنسرو ماهی تن  
6 محسن صادقپور شهريور  1389علوم و صنایع غذایی نوشابه های گازدار  
5 فرانک زندی شهريور  1389علوم و صنایع غذایی ماکارونی  
4 آرزو کیانی شهريور  1389علوم و صنایع غذایی ماء الشعیر  
3 ملیحه رحمتی شهريور  1389علوم و صنایع غذایی فراورده های گوشتی  
2 سحر ودادی , مینا خازنی اسفند  1391صنایع غذایی بررسی اثر ضداکسایشی و ضد باکتریایی عصاره پوست سبز گردو  
1 مهسا کوثری ارديبهشت  1392صنایع غذایی بررسی تولید ماکارونی تازه