خانه :: اساتید :: اخبار

اخباردفتر ریاست و روابط عمومی


پیام دکتر بازرگان در پی شهادت یحیی السنوار رئیس فقید دفتر سیاسی حماس
مِّنَ ٱلۡمُؤۡمِنِینَ رِجَال صَدَقُواْ مَا عَاهَدُواْ ٱللَّهَ

دکتر جلال بازرگان ریاست محترم دانشگاه زنجان طی پیامی شهادت یحیی ابراهیم حسن السنوار رئیس فقید دفتر سیاسی حماس را تسلیت و تبریک گفت.

در این پیام آمده است:

مِّنَ ٱلۡمُؤۡمِنِینَ رِجَال صَدَقُواْ مَا عَاهَدُواْ ٱللَّهَ عَلَیۡهِۖ فَمِنۡهُم مَّن قَضَیٰ نَحۡبَهُۥ وَمِنۡهُم مَّن یَنتَظِرُۖ وَمَا بَدَّلُواْ تَبۡدِیلا

در اقدام جنون آمیز دیگری از رژیم منحوس و ددمنش صهیونیستی، جنایت دیگری در زمان به ثبت رسید و لکه ننگین دیگری، بر دامن سردمداران و حامیان بی چون چرای آنان به عنوان مُهر رسوایی در نسل کشی و اقدامات تروریستی نشست.

بدینوسیله شهادت مجاهد خستگی ناپذیر و نماد مبارزه و مقاومت امت اسلام در قبال رژیم غاصب صهیونیستی، شهید «یحیی ابراهیم حسن السنوار»، رئیس فقید دفتر سیاسی حماس را تسلیت عرض می‌نمایم، قدر مسلم است تا زمانی که ظلم و اشغال رژیم اسرائیل استمرار داشته باشد، مبارزان دلیری چون سنوار نیز خواهند بود و راه مقاومت تا آزادی قدس و اعاده حق حیات و حاکمیت ملی فلسطینیان را با انگیزه و اراده بیشتری خواهند پیمود.




تودیع و معارفه سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی و مدیران اداری و آموزشی
طی احکامی از سوی ریاست دانشگاه انتصابات صورت گرفت.

طی حکمی از سوی دکتر جلال بازرگان ریاست دانشگاه، دکتر رباب افشاری عضو هیات علمی گروه آمار و مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با حفظ سمت بعنوان سرپرست معاونت  فرهنگی و اجتماعی و  دکتر مهری جوانیان بعنوان مدیر گروه آموزشی آمار دانشگاه منصوب شدند. دکتر بازرگان در لوح های  جداگانه ای از زحمات دکتر داود اسلامی و دكتر علی محمدیان مصمم تقدیر و تشکر نمود.

دکتر رباب افشاری استادیار گروه آمار، دوره كارشناسی ارشد خود را در  دانشگاه شهید چمران اهواز و دوره دکتری را در دانشگاه فردوسی مشهد گذرانده است.

مقالات علمی پژوهشی منتشرشده ایشان در نشریه‌های علمی-پژوهشی معتبر داخلی و خارجی 12 مورد، مقاله‌های علمی کامل ارائه شده در همایش‌های علمی معتبر ملی و بین‌المللی 6 مورد، راهنمایی و مشاوره پایان نامه 1 مورد، داوری و نظارت بر فعالیت های پژوهشی 28 مورد می باشد.

سوابق علمی و پژوهشی جوانیان به شرح زیر می باشد:

دکتر مهری جوانیان دانشیار گروه آمار ، دوره های كارشناسی ارشد و دکتری خود را در دانشگاه دانشگاه شهید بهشتی به ترتیب طی سال های 1380-1378 و 1387-1383 گذرانده است.

مقالات علمی پژوهشی منتشرشده در نشریه‌های علمی-پژوهشی معتبر داخلی و خارجی 18 مورد

مقاله‌های علمی و تحشیه چاپ شده در نشریه‌های علمی-ترویجی داخلی معتبر 1 مورد

مقاله‌های علمی کامل ارائه شده در همایش‌های علمی معتبر ملی و بین‌المللی  16 مورد

خلاصه مقاله‌های علمی ارائه شده در همایش‌های علمی معتبر ملی و بین‌المللی 2 مورد

راهنمایی و مشاوره پایان نامه 21 مورد

داوری و نظارت بر فعالیت های پژوهشی 12 مورد

همچنین طی حکمی دیگر در هفته‌های اخیر علی سپهری به عنوان مدیر تربیت بدنی دانشگاه زنجان منصوب و از زحمات مهران محمدی مدیر پیشین این مجموعه تقدیر و تشکر شد.

سپهری پیش از این بعنوان مدیر روابط عمومی دانشگاه زنجان فعالیت می کرد، که می توان به برخی از  سوابق وی، همچون تلاش 30 ساله در عرصه ورزش و ریاست هیأت تکواندو استان زنجان اشاره نمود.

 

 




برگزاری همایش ملی ابن فارس در دانشگاه زنجان
همایش ملی ابن فارس با حضورمشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی و روابط عمومی وزارت علوم در دانشگاه زنجان برگزار شد.

همایش ملی ابن فارس کرسفی لغت شناس برجسته زبان عربی و از مفاخر تاریخی (قرن چهارم هجری قمری) کشور و استان زنجان امروز چهارشنبه 11 مهر ماه با حضور دکتر احمدرضا خضری مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی و روابط عمومی وزارت علوم، آیت الله علی خاتمی نماینده ولی فقیه در استان زنجان و امام جمعه شهر زنجان و دکتر جلال بازرگان رئیس دانشگاه زنجان در سالن همایش های بین المللی غدیر دانشگاه زنجان آغاز گردید و پنج شنبه 12 مهرماه در زادگاه وی شهر کرسف بپیگیری خواهد شد.

دراین همایش که با سخنرانی دکتر جلال بازرگان رئیس دانشگاه زنجان و رئیس همایش شروع شد بازرگان ضمن خیر مقدم به میهمانان و مدعوین  این همایش، به معرفی استان زنجان و دانشگاه زنجان پرداخت و از سبقه و پتانسیل بالای استان در زمینه های علمی و پژوهشی برای حاضرین گفت و این همایش را یکی از راه های معرفی و شناخت مفاخر علمی استان نام برد.

در ادامه از آیت الله علی خاتمی نماینده ولی فقیه در استان زنجان و امام جمعه شهر زنجان دعوت شد تا برای حاضرین سخنرانی نمایند که ایشان با نام بردن از دانشمندان و مفاخر علمی استان زنجان بویژه احمد ابن فارس زهراوی کرسفی به معرفی آثار و کتب این دانشمندان پرداخت و  مطالعه این آثار را لازمه شناخت آنان و خدمات آنان برای پیشرفت جامعه دانست.

پس از آیت الله خاتمی، دکتر آیت الله زرمحمدی دبیر همایش گزارشی از برنامه هایی که در این همایش طی دو روز در دانشگاه زنجان و در شهر کرسف زادگاه ابن فارس ارائه خواهد شد را برای حاضرین شرح داد که زندگی و زمانه، کارنامه علمی، مباحث زبانی و ادبی با محوریت ابن فارس، مباحث قرآنی و روایی با محوریت ابن فارس، تمدن اسلامی، زبان شناسی و ابن فارس، معرفی تلاش های فرهنگستان های زبان عربی در جهان عرب از محوریت های این همایش خواهد بود.

سپس با دعوت مجری برنامه دکتر احمدرضا خضری مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی و روابط عمومی وزارت علوم پشت تریبون قرار گرفته و ابتدا درگذشت عزیزانی که در حادثه معدن طبس جان خود را از دست دادند تسلیت گفته و با خانواده های آنان ابراز همدردی کرده و همچنین شهادت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان را به مسلمانان جهان و محور مقاومت تبریک و تسلیت گفت.

خضری در سخنان خود به معرفی ابن فارس و آثار گوناگون وی پرداخت و افزود ابن فارس از بابت نگارش آثارش در زمینه های مختلف، ادیب، لغت شناس، مفسر، سیره نگار، شاعر و حتی علوم و دانش های دیگر از علمای بزرگ صده های میانی به شمار می رود و برای کسب دانش در این زمینه ها به شهرهای مختلف سفر کرده و در آنها زیسته است. وی با بیان اینکه پس از ظهور اسلام، جهان دیگری تشکیل شد که نه ایرانی بود و نه شامی و رومی و حجازی،یمنی و ترکی و نه هیچ جای دیگر و در عین حال متعلق به همه اینها بود، افزود جهان اسلام جهانی بود که نخ تسبیح و رشته اصلی آن به نام اسلام رقم خورده بود و در نتیجه ی اثرگذاری و اثر بخشی اسلام پدید آمده بود که بسیاری از دانشمندان و علمای آن دوران تعمدا خود را متعلق به جهان اسلام می دانستند.

ایشان با اشاره به آثار گوناگون ابن فارس وی را شخصیتی چند وجهی توصیف کرد که در زمینه های مختلف اثر گذار بوده است. و از آثار این دانشمند درباره زندگی و سیره پیامبر اکرم(ص) سه اثر وی را معرفی و نام برد که کتاب اخلاق النبی و تفسیر اسماء النبی کتاب هایی هستند که به صورت نسخه خطی موجود هستند و هنوز به زیور طبع آراسته نشده اند و تنها کتابی که در این زمینه از وی به چاپ رسیده کتاب "اوجز السیر لخیر البشر" است که به سیره نگاری ها درباره خیر البشر که منظور پیامبر اکرم (ص) است می پردازد. خضری در ادامه به معرفی سایر آثار ابن فارس پرداخت و شرح مختصری در خصوص این آثار ارائه داد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این همایش در اینجا کلیک کنید.

جهت مشاهده تصاویر این همایش کلیک نمایید.

 




مراسم بزرگداشت شهید مقاومت سید حسن نصرالله
مراسم بزرگداشت شهادت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان در مسجد باقرالعلوم (ع) دانشگاه زنجان برگزار شد.

مراسم بزرگداشت شهید مقاومت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله و رهبر مقاومت لبنان امروز دوشنبه نهم مهر ماه  با حضور دکتر جلال بازرگان رئیس دانشگاه، هیئت رئیسه دانشگاه زنجان و اساتید، دانشجویان،کارکنان دانشگاه و با سخنرانی حجت الاسلام قره داغی نماینده دفتر نهاد رهبری در دانشگاه های استان، همراه با قرائت قرآن و عزاداری در مسجد باقرالعلوم (ع) دانشگاه برگزار شد.

این مراسم ابتدا با قرائت قران آغاز گردید سپس با مداحی و روضه خوانی ادامه یافت و در نهایت با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین قره داغی، مسئول دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان پایان یافت.

قره داغی با بیان خصوصیات و شجاعت سید حسن نصرالله و تلاش وی در جهت مقابله با رژیم کودک کش اسرائیل تاکید کرد که امت اسلامی بایستی در مقابل این رژیم ایستادگی کنند و واجب است تا اقدامات و حملات دشمن در نطفه خفه و قبل از شروع حمله از سوی دشمن اقدامات لازم در جهت مقابله با این حملات صورت گیرد.

جهت مشاهده تصاویر این مراسم کلیک نمایید.




کَرامَتُنا الشهادَة
پیام ریاست محترم دانشگاه زنجان دکتر جلال بازرگان در پی شهادت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان

دکتر جلال بازرگان ریاست دانشگاه زنجان طی پیامی شهادت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان را تسلیت گفت.

در این پیام آمده است:

کَرامَتُنا الشهادَة

شهادت سید مقاومت و فرمانده مومن، انقلابی و شجاع علامه حجت الاسلام و المسلمین سید حسن نصرالله و یاران و همراهان آن مجاهد بزرگ، لکه ننگ دیگری بود که بر پرونده سیاه ترور و جنگ آن رژیم غاصب افزود.

ضمن تسلیت به محضر مبارک حضرت بقیه الله الاعظم(عجل الله) رهبر عظیم الشأن انقلاب امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) و خدمتگزاران صدیق، ملت عزیز و شریف و قهرمان لبنان و ملت عزیز ایران اسلامی و همه دلدادگان جبهه مقاومت در اقصی نقاط عالم از خداوند متعال علو درجات و همنشینی با سید و سالار شهیدان و اصحاب آن امام همام و صبر جمیل و اجر جزیل برای بازماندگان و همرزمان آن شهید والا مقام خواستارم.

از درگاه حق جل و اعلی، فرج حضرت حجت و سلامتی رهبر معظم انقلاب و همه خادمین نظام جمهوری اسلامی و سربازان جبهه مقاومت در همه عالم و پیروزی آنان را مسئلت می‌نمایم.

 

دکتر جلال بازرگان

رئیس دانشگاه زنجان




پیام ریاست دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی
آغاز سال تحصیلی جدید را به همه دانشگاهیان ارجمند به ویژه دانشجویان ورودی جدید صمیمانه تبریک عرض می‌نمایم.




حضور سفرای کشورهای بلاروس، مالزی و بنگلادش در دانشگاه زنجان
حضور سفرای کشورهای بلاروس،مالزی و بنگلادش در دانشگاه زنجان جهت شرکت در اولین کنگره بین المللی پیشگیری از سرطان

سفرای کشورهای بلاروس، مالزی و بنگلادش که جهت شرکت در اولین کنگره بین المللی پیشگیری از سرطان به استان زنجان سفر کرده بودند با حضور در دفتر دکتر جلال بازرگان ریاست دانشگاه زنجان به گفتگو و تعامل نظر پرداختند و بر ادامه همکاری با یکدیگر تاکید کردند.

سپس حاضرین در جلسه به اتفاق هم در سالن همایش های بین المللی غدیر حضور یافته و در مراسم افتتاحیه اولین کنگره بین المللی پیشگیری از سرطان شرکت کردند.

در ادامه نیز ایشان با حضور در سالن کنفرانس مرکز رشد و فناوری دانشگاه زنجان در نشستی چندجانبه با تعدادی از اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه دیدار کرده و در جریان تحقیقات و طرح های علمی که در دانشگاه زنجان در حال اجرا می باشد قرار گرفتند و علاقه مندی خود برای همکاری با یکدیگر اعلام داشتند.

همچنین سفرا در جریان این حضور از نمایشگاه و کارگاه هایی در رابطه با موضوع کنگره و نمایشگاه صنایع دستی و بازی های بومی و محلی استان زنجان که در محل کریدور نمایشگاهی سالن غدیر برپا شده بود بازدید بعمل آوردند.




افتتاحیه کنگره بین المللی پیشگیری از سرطان به میزبانی دانشگاه زنجان
کنگره بین المللی پیشگیری از سرطان با حضور سفرای کشورهای بلاروس، مالزی و بنگلادش در دانشگاه زنجان آغاز شد.

کنگره بین المللی پیشگیری از سرطان با همکاری دانشگاه دانشگاه زنجان و انجمن خیریه مهرانه از روز چهارشنبه 28 شهریور ماه در محل سالن همایش های بین المللی غدیر دانشگاه زنجان آغاز به كار كرد و روز پنجشنبه 29 شهریور ماه در محل انجمن خیریه مهرانه ادامه می یابد. در ابتدای مراسم افتتاحیه این همایش که با حضور سفرای کشورهای بلاروس، مالزی و بنگلادش و مسئولین دانشگاه زنجان و انجمن خیریه مهرانه و میهمانان داخلی و خارجی برگزار شد دکتر جلال بازرگان ریاست دانشگاه زنجان برای عرض خیر مقدم پشت تریبون قرار گرفت و به سخنرانی و معرفی استان و دانشگاه زنجان پرداخت و اشاره کرد بخشی از وظایف ذاتی دانشگاه، آموزش و پژوهش بوده و وظیفه دیگر دانشگاه حل مسائل جامعه پیرامون خود است و موضوع سرطان نیز یکی از این موضوعات می باشد که در سطح دنیا و کشور ایران از اهمیت بالایی برخوردار است و انجمن خیریه مهرانه یکی از مراکز مهمی است که در این زمینه فعالیت دارد و در نوع خود از مراکز کم نظیر در سطح بین المللی می باشد و نقش مهمی را در زمینه پیشگیری و درمان سرطان در ایران و استان زنجان ایفا می کند.

در ادامه با دعوت مجری برنامه دکتر امید رحمانی دبیرکل کنگره بر روی سن آمده و دلایلی که باعث برگزاری این کنگره در دانشگاه زنجان که یک دانشگاه از زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد، در حالی که موضوع سرطان می تواند مربوط به وزارت علوم پزشکی باشد را بیان نموده وتشریح کرد که بحث پیشگیری و حذف اثرات یک بیماری و فعالیت و تحقیقات بر روی این عوامل موضوعی کاملا غیر پزشکی است و نیاز به همکاری اساتید دانشگاه های علوم پزشکی و دانشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اطلاعات دارد تا منجر به بدست آمدن نتایج مطلوب گردد.

پس از سخنان رحمانی کلیپی از معرفی مجموعه خیریه مهرانه و عملکرد آن برای حضار پخش گردید و سپس مهندس اصغر وثوق مدیرعامل این مجموعه به جایگاه آمده و با معرفی این انجمن به ارائه گزارشی از عملکرد  و تلاش های صورت گرفته در این موسسه در جهت پیشگیری و درمان بیماری سرطان پرداخت.

ایشان تصریح کردند که از جمعیت بیش از یک میلیون و یکصدهزار نفری استان زنجان، جمعیتی بالغ بر دویست و پنجاه هزار نفر حامی و خیر شناسنامه دار از این موسسه حمایت می کنند تا بیمارانی که به این مرکز مراجعه می کنند بدون پرداخت  هیچ هزینه ای تحت درمان قرار گیرند و این مرکز یکی از مجهز ترین و شاخص ترین مراکز در زمینه بیماری سرطان در سطح جهان می باشد. در ادامه وی با ارائه آمار فعالیت های این مرکز در خصوص کنترل بیماری سرطان به آموزش های صورت گرفته در زمینه پیشگیری از سرطان اشاره نمودند و دستاورد این مرکز در ده سال گذشته را سوق دادن شتاب ابتلا به سرطان به سمت صفر شدن برشمرد که به عنوان اولین مورد در دنیا می باشد.

از دیگر برنامه های این مراسم معرفی پویش "فاصله ها را کم کنیم" توسط دکتر حامد محمدپور قائم مقام پیشگیری انجمن خیریه مهرانه بود که در راستای کاهش فاصله بین عدم آگاهی پیشگیری از سرطان و آگاهی کامل از این موضوع و تشخیص و درمان که همزمان با این کنگره آغاز به کار کرد و توسط دکتر جلال بازرگان ریاست دانشگاه زنجان و مهندس اصغر وثوق مدیرعامل موسسه خیریه مهرانه رونمایی شد.

در پایان مراسم افتتاحیه دکتر محمدحسین شهیر دبیر علمی کنگره و دکتر تینا شاهانی عضو کمیته سیاست گذاری انجمن خیریه مهرانه به ارائه گزارشی از اهداف و روند برگزاری اولین کنگره بین المللی پیشگیری از سرطان در استان زنجان پرداختند تا این همایش رسما کار خود را آغاز نماید.

 




کنفرانس خبری اولین کنگره بین المللی پیشگیری از سرطان
نشست خبری اولین کنگره بین المللی پیشگیری از سرطان با حضور دکتر جلال بازرگان رئیس دانشگاه زنجان برگزار شد.

کنفرانس خبری اولین کنگره بین المللی پیشگیری از سرطان با حضور دکتر جلال بازرگان رئیس دانشگاه زنجان در حضور اصحاب رسانه و صدا و سیمای مرکز زنجان در سالن شهید شهریاری دانشگاه زنجان برگزار گردید.

گفتنی است اولین کنگره بین المللی پیشگیری از سرطان طی روزهای ۲۸ و ۲۹ شهریورماه  در محل سالن همایش های بی المللی غدیر دانشگاه زنجان برگزار می‌شود. 

دکتر بازرگان با بیان اینکه دانشگاه در کنار وظایف اصلی خود اعم از آموزش و پژوهش، در ارتباط با مسائل اجتماعی پیرامون خود وظایفی دارد و حل مسائل جامعه در موضوعات مختلف، بخشی از وظایف سازمانی دانشگاه می باشد گفت: دانشگاه می تواند در ارتباط با صنعت و ارتباط مسائل اجتماعی و مشکلات مختلف جامعه گام مهمی بردارد که برگزاری کنگره پیشگیری از سرطان هم بخشی از وظایف ذاتی دانشگاه است که معاونت پژوهشی دانشگاه زنجان عهده دار این مسئولیت است و انجمن خیریه مهرانه نیز در این زمینه با دانشگاه زنجان همکاری می کند.

بازرگان در ادامه ابراز امیدواری کرد که نتیجه برگزاری چنین همایش‌هایی موجب کاهش ابتلا به بیماری سرطان در سطح استان و کشور و کاهش هزینه های درمان بیماران سرطانی را در پی داشته باشد.

دکتر امید رحمانی، دبیرکل نخستین کنگره بین المللی پیشگیری از سرطان نیز با بیان اینکه برنامه ریزی مربوط به این رویداد حدود یک سال قبل با دعوت انجمن خیریه مهرانه از دانشگاه زنجان آغاز شد، گفت: در این راستا کارگروه هایی نیز با عناوین زیر تشکیل گردید:

  1. کارگروه تولید محصولات کشاورزی سالم
  2. کارگروه تشکیل و راه اندازی رشته زندگی سالم
  3. کارگروه ترجمه و تالیف کتب و تولید محتوا
  4. کارگروه تاسیس مجله پیشگیری از سرطان
  5. کارگروه ارائه طرح های پژوهشی
  6. کارگروه برگزاری کنگره پیشگیری از سرطان که برگزاری این کنگره اولین خروجی این کارگروه ها می باشد.

رحمانی با عنوان اینکه از اهداف برتر این کنگره، کاهش هزینه‌های درمان بیمار و در نظر گرفتن این هزینه برای بحث پیشگیری است افزود: عبارت پیشگیری از سرطان معمولا ذهن را به سمت حوزه پزشکی سوق می دهد، ولی در پیشگیری مقدماتی که شامل حذف و کاهش عوامل خطرزا است، عمده این حوزه برعهده نهادهای غیر پزشکی قرار دارد.

دکتر محمدحسین شهیر دبیر علمی کنگره پیشگیری از سرطان نیز با اشاره به تشکیل دبیرخانه در دی‌ ماه ۱۴۰۲، بیان کرد: پذیرش مقاله‌ها از اردیبهشت امسال آغاز شده است که تعداد مقالات واصله 173مقاله بوده که از این تعداد ۱۱۶ مقاله پذیرش شده است، وی  اظهار  کرد: مقالات در هفت محور شامل تغذیه، اقتصاد، ژنتیک، جغرافیا و محیط زیست، مدل‌سازی هوش مصنوعی، روانشناختی و علوم ورزشی هستند. بیشترین تعداد مقاله به ترتیب از شهرهای زنجان، تهران و اصفهان است.

او افزود: این کنگره ۲۴ سخنران از کشورهای مختلف خواهد داشت.

 در بخش بعد این نشست دکتر حامد محمدپور قائم مقام کمیته پیشگیری از سرطان انجمن خیریه مهرانه نیز در این جلسه،‌ برگزاری این نشست را گامی مهم در ارتقای آگاهی عمومی در پیشگیری از سرطان عنوان کرد و گفت: پیشگیری فقط منحصر به مباحث ترویجی نیست بلکه شامل مولفه های مهمی مثل تغذیه سالم در فرایند مزرعه تا سفره است که نقش آفرینی نهادهای مختلفی را میطلبد که با توجه به امکانات دانشگاه زنجان از مزارع کشاورزی گرفت تا آزمایشگاه ها می توان در این مسیر گام مهم و بلندی را برداشت و انجمن خیریه مهرانه نیز آمادگی هرگونه همکاری در این زمینه ها را دارد.




ارتقای علمی تعدادی از اعضای هیأت علمی دانشگاه
طی جلسه هیأت ممیزه ارتقای 9 نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه مورد تایید قرار گرفت.

جلسه هیأت ممیزه دانشگاه‏ زنجان روز چهارشنبه 21 شهریور ماه 1403 با حضور اعضای این هیأت در سالن اجتماعات شهید شهریاری دانشگاه زنجان برگزار گردید که حاصل این جلسه یک روزه، ارتقاء علمی 9  نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه زنجان بود. ضمن عرض تبریک به ایشان، آرزوی توفیق روزافزون را داریم.

لازم بذکر است که ریاست دانشگاه زنجان طی پیامی ارتقاء رتبه علمی این اساتید گرانقدر را تبریک گفت. متن پیام تبریک به شرح زیر می باشد:

همکاران ارجمند جناب آقایان دکتر سعید جلیل زاده، دکتر مصطفی یارقلی، دکتر مهدی حسنی، دکتر سعید قنبری، دکتر مرسل قوامی، دکتر حسن شایانی جم، دکتر کیوان آقائی، دکتر عباسعلی بهاری، دکتر محمدعلی ملکی سقای ارتقاء رتبه علمی‏ تان را که مایه دلگرمی و بالندگی دانشگاه و دانشگاهیان خواهد بود به شما و خانواده بزرگ دانشگاه تبریک و تهنیت عرض می ‏نمایم.

امید است ضمن استمرار خدمات ارزنده علمی و پژوهشی، با اتکال به خداوند متعال و بهره‏ گیری از توان و تجربه علمی در همه ابعاد زندگی به‏ ویژه تلاش روزافزون در عرصه‏ های علمی و پژوهشی موفق و مؤید بوده و همچنان برای دانشگاه مایه افتخار باشید.

 

با آرزوی توفیق الهی

دکتر جلال بازرگان

رییس دانشگاه

 

ضمن عرض تبریک و تهنیت به اساتید و دانشگاهیان عزیز توفیقات روز افزون را از درگاه ایزد منان برای ایشان مسئلت می نماییم.




انتصاب مدیران اداری و برخی از گروه های آموزشی دانشگاه
طی احکامی از سوی ریاست دانشگاه انتصابات صورت گرفت.

طی حکمی از سوی دکتر جلال بازرگان ریاست دانشگاه، دکتر محمدباقر کاظمی (عضو هیات علمی گروه ریاضی) بعنوان رئیس گروه برنامه ریزی آموزشی دانشگاه منصوب شد. دکتر بازرگان در لوح جداگانه ای از زحمات دکتر حسین صفری تقدیر و تشکر نمود.

دکتر محمدباقر کاظمی استادیار گروه ریاضی، دوره کارشناسی ارشد و دکتری خود را در دانشگاه صنعتی خواجه نصیر به ترتیب طی سال های 1386-1384 و 1392-1388 گذرانده است.

مقالات علمی پژوهشی منتشرشده ایشان در نشریه‌های علمی-پژوهشی معتبر داخلی و خارجی 13 مورد، مقاله‌های علمی کامل ارائه شده در همایش‌های علمی معتبر ملی و بین‌المللی 27 مورد، خلاصه مقاله‌های علمی ارائه شده در همایش‌های علمی معتبر ملی و بین‌المللی 1 مورد، تصنیف، تالیف، تصحیح انتقادی، ترجمه کتاب و دانشنامه 2 مورد تالیف و فصل؛ راهنمایی و مشاوره پایان نامه 14 مورد، داوری و نظارت بر فعالیت های پژوهشی 5 مورد می باشد.

 

همچنین طی احکامی در ماه های اخیر دکتر علی شکری عضو هیات علمی گروه ریاضی، دکتر اباذر عرب عامری عضو هیات علمی گروه برق، دکتر پروانه دلفانی عضو هیات علمی گروه هنر، دکتر جواد ربانی عضو هیات علمی گروه زمین شناسی، دکتر جمشید عینالی عضو هیات علمی گروه جغرافیا به عنوان مدیران گروه های آموزشی فوق منصوب و از زحمات دكتر علی مرصعی، دكتر فرهاد بیات، دكتر نغمه خرازیان، دكتر علی حاج ابوالفتح، دکتر مسعود جلالی در زمان تصدی این پست تقدیر و تشکر بعمل آمد.

 

سوابق علمی و پژوهشی ایشان به شرح زیر می باشد:

 

دکتر علی شکری دانشیار گروه ریاضی ، دوره های كارشناسی ارشد و دکتری خود را در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به ترتیب طی سال های 1384-1382 و 1390-1386 گذرانده است.

مقالات علمی پژوهشی منتشرشده در نشریه‌های علمی-پژوهشی معتبر داخلی و خارجی 22 مورد

مقاله‌های علمی کامل ارائه شده در همایش‌های علمی معتبر ملی و بین‌المللی  15 مورد

تصنیف، تالیف، تصحیح انتقادی، ترجمه کتاب و دانشنامه 1 مورد ترجمه

راهنمایی و مشاوره پایان نامه 33 مورد

داوری و نظارت بر فعالیت های پژوهشی 31 مورد

 

دکتر اباذر عرب عامری استادیار گروه برق، دوره های كارشناسی ارشد و دکتری خود را در  دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به ترتیب طی سال های 1391-1389 و 1397-1392 گذرانده است.

مقالات علمی پژوهشی منتشرشده در نشریه‌های علمی-پژوهشی معتبر داخلی و خارجی 8 مورد

مقاله‌های علمی کامل ارائه شده در همایش‌های علمی معتبر ملی و بین‌المللی  3 مورد

خلاصه مقاله‌های علمی ارائه شده در همایش‌های علمی معتبر ملی و بین‌المللی 2 مورد

راهنمایی و مشاوره پایان نامه 3 مورد  

داوری و نظارت بر فعالیت های پژوهشی 12 مورد

 

دکتر پروانه دلفانی استادیار گروه هنر، دوره های كارشناسی و دکتری خود را در دانشگاه هنر ایران گذرانده است.

مقالات علمی پژوهشی منتشرشده در نشریه‌های علمی-پژوهشی معتبر داخلی و خارجی 4 مورد

مقاله‌های علمی کامل ارائه شده در همایش‌های علمی معتبر ملی و بین‌المللی  2 مورد

خلاصه مقاله‌های علمی ارائه شده در همایش‌های علمی معتبر ملی و بین‌المللی 2 مورد

اثر بدیع و ارزنده هنری یا ادبی و فلسفی چاپ شده 9 مورد

تصنیف، تالیف، تصحیح انتقادی، ترجمه کتاب و دانشنامه 1 مورد نگارش

 

دکتر جواد ربانی استادیار گروه زمین شناسی، دوره كارشناسی ارشد خود را در  دانشگاه تهران طی سال های 1384-1387 و گذرانده و دوره دکتری وی در دانشگاه فردوسی مشهدسال های 1393-1387 بوده است.

مقالات علمی پژوهشی منتشرشده در نشریه‌های علمی-پژوهشی معتبر داخلی و خارجی 20 مورد

مقاله‌های علمی کامل ارائه شده در همایش‌های علمی معتبر ملی و بین‌المللی  31 مورد

خلاصه مقاله‌های علمی ارائه شده در همایش‌های علمی معتبر ملی و بین‌المللی 8 مورد

گزارش های علمی طرح های پژوهشی و فناوری اجرا شده 1 مورد

راهنمایی و مشاوره پایان نامه 12 مورد

داوری و نظارت بر فعالیت های پژوهشی 28 مورد

 

دکتر جمشید عینالی دانشیار گروه جغرافیا، دوره های كارشناسی ارشد و دکتری خود را در دانشگاه تربیت مدرس به ترتیب طی سال های 1380-1378 و 1389-1383 گذرانده است.

مقالات علمی پژوهشی منتشرشده در نشریه‌های علمی-پژوهشی معتبر داخلی و خارجی 66 مورد

مقاله‌های علمی کامل ارائه شده در همایش‌های علمی معتبر ملی و بین‌المللی  22 مورد

خلاصه مقاله‌های علمی ارائه شده در همایش‌های علمی معتبر ملی و بین‌المللی 4 مورد

مقاله‌های علمی و تحشیه چاپ شده در نشریه‌های علمی-ترویجی داخلی معتبر 1 مورد

گزارش های علمی طرح های پژوهشی و فناوری اجرا شده 3 مورد

راهنمایی و مشاوره پایان نامه 74 مورد

 

 

 

 




اولین مجمع عمومی انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه زنجان برگزار شد.
گزارش برگزاری اولین مجمع عمومی انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه زنجان

پیرو نامه شماره 233632 به تاریخ 18/2/1403 به شماره پیگیری 1469510 که دكتر علی مرصعی به عنوان رییس هیئت موسس معرفی گردید، ایشان اطلاع‌رسانی های مربوطه را به دانش‌آموختگان در فضای مجازی انجام داده تا ضمن عضوگیری اولیه، اطلاع‌رسانی‌های لازم ازجمله اساسنامه و چارچوب تشکیلاتی انجمن به دانش‌آموختگان را به انجام رسانند. در این راستا طبق نامه شماره 251280 به تاریخ 7/5/1403 به شماره پیگیری 1505316 دكتر علی مرصعی به ریاست محترم دانشگاه زنجان جناب آقای دکتر بازرگان در خصوص حمایت و هماهنگی برای برگزاری اولین مجمع عمومی انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه زنجان، این مجمع در روز یکشنبه مورخ 14/5/1403 در محل سالن سهروردی دانشگاه با حضور حدود 100 نفر از فارغ‌التحصیلان رشته‌های مختلف به همراه برخی خانواده‌های محترم، اعضای هیئت علمی دانشگاه زنجان و اعضای هیئت رییسه دانشگاه در ساعت 10:30 صبح با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی شروع و سپس با عرض خیرمقدم و سخنرانی دکتر جلال بازرگان رییس محترم دانشگاه زنجان ادامه یافت. در بخش بعدی برنامه، دكتر مرصعی با ارائه گزارش مختصری از روند تشکیل جلسات متعدد توسط هیئت موسس و با اهتمام دکتر عباس رسولی معاون آموزشی دانشگاه و دکتر علی آقامحمدی مدیر خدمات آموزشی دانشگاه، برای تنظیم و بررسی اولیه اساسنامه انجمن تا تشکیل مجمع عمومی، نسبت به تصویب اساسنامه و لوگوی انجمن در مجمع نظرخواهی نموده و آن را به تصویب رساند.

لوگوی مصوب انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه زنجان

 

اسامی اعضای هیئت موسس (به ترتیب حروف الفبا):

  1. آقای دکتر علی آقامحمدی (عضو هیئت علمی گروه آمار و مدیر خدمات آموزشی دانشگاه)
  2. آقای دکتر محسن احدنژاد (عضو هیئت علمی گروه جغرافیا)
  3. خانم دکتر سمیه بلباسی (عضو هیئت علمی گروه فیزیک)
  4. آقای دکتر مرتضی حسین‌زاده (عضو هیئت علمی گروه فلسفه)
  5. آقای دکتر عباس رسولی (عضو هیئت علمی گروه آمار و معاون آموزشی دانشگاه)
  6. آقای دکتر داود زحمتکش (عضو هیئت علمی گروه علوم دامی)
  7. آقای دکتر عباسعلی زمانی (عضو هیئت علمی گروه علوم محیط زیست و رییس پارک علم و فناوری استان)
  8. آقای دکتر حسین صفری (عضو هیئت علمی گروه فیزیک و رییس گروه برنامه‌ریزی آموزشی دانشگاه)
  9. آقای دکتر علیرضا علی‌محمدی (عضو هیئت علمی گروه عمران و مدیر دفتر طرح‌های عمرانی دانشگاه)
  10. آقای دکتر محمدرضا عظیمی مقدم (عضو هیئت علمی گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی)
  11. آقای دکتر اصغر محمدی (مسئول هیئت اجرایی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه)
  12. آقای دکتر علی مرصّعی (عضو هیئت علمی گروه ریاضی و معاون دانشجویی دانشگاه)
  13. آقای دکتر حمید نجاری (عضو هیئت علمی گروه فیزیک)

در ادامه برنامه ضمن درخواست از حضار محترم جهت نامزدی برای انتخاب اعضای شورای مرکزی (7 نفر)، اعضای علی‌البدل شورای مرکزی (2 نفر) و بازرس (1 نفر) و بازرس علی‌البدل (1 نفر)، دانش‌آموختگان زیر قبول زحمت نمودند (که به ترتیب آراء نوشته شده‌اند):

ردیف

نام و نام خانوادگی

تعداد آراء

 

ردیف

نام و نام خانوادگی

تعداد آراء

 

1

علی مرصّعی

67 رای

اعضای اصلی

8

محمدرضا نصیری

37 رای

علی‌البدل

2

مریم رشتچی

56 رای

9

محمدرضا عظیمی مقدم

36 رای

3

مهسا خدایاری

52 رای

10

روح‌اله رضایی

34 رای

بازرس و علی‌البدل

4

عرفان بهمنی

46 رای

11

پرویز احمدی

34 رای

5

ایرج تیموری

44 رای

12

حامد اسماعیلی

27 رای

 

6

زهرا ابتکار

42 رای

13

فتح‌اله دویرانی

18 رای

 

7

رباب افشاری

39 رای

14

جعفرعلی اصغری

18 رای

 

 

 

 

 

15

ابوالفضل محمدی

9 رای

 

 

بدین ترتیب انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه زنجان برای یک دوره 2 ساله به استناد بند 1 ماده 16 اساسنامه با 7 نفر عضو اصلی بر اساس جدول فوق تشکیل شد. لازم به ذکر است که اعضای اصلی به استناد بند 3 ماده 16، ظرف مدت یک ماه پس از تشکیل مجمع عمومی، باید تشکیل جلسه داده و نسبت به تعیین دبیر انجمن با رای مخفی از بین خود اقدام نماید.

لازم به ذکر است که طراحی لوگو و پوستر گردهمایی را سرکار خانم معصومه شکیب‌فر از دانش‌آموختگان دوره کارشناسی ارشد رشته علم داده دانشگاه عهده‌دار بودند که به این وسیله از ایشان تشکر و قدردانی می‌گردد.

برای مشاهده تصاویر این مجمع، اینجا کلیک نمایید.




حضور دانشگاه در رتبه بندی nature index
دانشگاه زنجان در بین 10 دانشگاه جامع برتر کشور بر اساس گزارش نِیچِر

بر اساس گزارش 2024 نیچر ایندکس تحت عنوان پیشگامان پژوهش در بازه 1 ژانویه 2023 تا 31 دسامبر 2023، 107 سازمان شامل 86 مؤسسه دانشگاهی از ایران شرایط حضور در سیاهه اشپرینگر نیچر را پیدا کردند. این رتبه بندي بر پایۀ بخش محدودي از بروندادهاي پژوهشی مؤسسه ها که در 145 نشریه برتر به انتشار رسیده باشند با شمارش نیچر ایندکس انجام می شود.

رتبه دانشگاه زنجان بین دانشگاه های جامع وزارت عتف برابر با 10 و در بین کلیه دانشگاه ها و مؤسسات شامل دانشگاه های جامع وزارت عتف، دانشگاه های علوم پزشکی و دانشگاه های صنعتی ایران با ارتقای 11 پله ای، برابر با 15 است. برای دسترسی به لیست مجلات مورد تأیید این رتبه بندی به لینک مراجعه شود.




پیام دکتر بازرگان در پی شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس
وَ لا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْواتاً بَلْ أَحْیاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ

دکتر جلال بازرگان ریاست دانشگاه زنجان طی پیامی شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس را تسلیت و تبریک گفت.

در این پیام آمده است:

وَ لا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْواتاً بَلْ أَحْیاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ عاجزان و خائنان روزگار بار دیگر با حماقت تمام، فرزندی از جبهه مقاومت را مورد هدف قرار داده و اسماعیل هنیه، این فرمانده برزگ و قدرتمند مقاومت اسلامی را به آرزوی دیرینه خود رساندند.

این عمل بزدلانه که نشان از عجز و ناتوانی عاملان آن دارد قطعا از سوی جبهه مقاومت بی پاسخ نخواهند ماند.

جا دارد ضمن ابراز همدردی با خانواده محترم آن شهید والامقام، ملت همیشه قهرمان فلسطین، این واقعه تکان دهنده را به ساحت قدسی حضرت صاحب‌الامر و الزمان(عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله)، جبهه مقاومت و مردم ستمدیده فلسطین تبریک و تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزد منان علو درجات را برای شهید اسماعیل هنیه و تمامی شهدای مسیر الی‌الله مسئلت نمایم.

باشد که مورد عنایتشان در این دنیا و شفاعتشان در آخرت قرار گیریم.

آقای دکتر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و یکی از محافظان وی در اثر اصابت قرار گرفتن محل اقامت آنان در تهران به شهادت رسیدند.




اطلاعیه اداری
تعطیلی مرداد ماه دانشگاه

قابل توجه همکاران محترم

طبق تبصره 1 ماده 55 تعطیلی مرداد ماه از مورخ 1403/5/6 الی 1403/5/31 می باشد، 

روزهای فعال دانشگاه شنبه و یکشنبه هرهفته است که سرویس ایاب و ذهاب برای جابه جایی کارکنان دایر می باشد 

و روزهای 8، 15، 22، 29 و 30 مشمول استفاده از مرخصی تشویقی(توسط مسئول حضور و غیاب ثبت شده است ) 

و بقیه روزها بعنوان مرخصی استحقاقی در نظر گرفته شده است.

در ضمن همکارانی که مانده مرخصی کافی داشته باشند با موافقت مقام مافوق می توانند شنبه و یکشنبه هر هفته را نیز مرخصی استحقاقی بگیرند