دیدار با منتخب مردم استان در مجلس خبرگان رهبری
دیدار و گفتگوی منتخب مردم استان زنجان در مجلس خبرگان رهبری با ریاست دانشگاه زنجان

حجت‌الاسلام والمسلمین جواد جعفری نماینده مردم منتخب مردم استان زنجان در مجلس خبرگان رهبری با حضور در دفتر  دکتر جلال بازرگان طی دیداری با هم به گفتگو پیرامون مسائل روز جامعه پرداختند.

دکتر بازرگان با تبریک انتخاب حجت الاسلام جعفری به عنوان نماینده مردم استان زنجان در مجلس خبرگان رهبری، ضمن آرزوی موفقیت ابراز امیدواری کردند تا ایشان بتوانند در جهت پیشبرد اهداف و سیاست های نظام و جامعه و رسیدگی به مسائل و مشکلات روز مردم قدم های مثبتی برداشته و دانشگاه زنجان نیز از این مهم بهره‌مند گردد.

حجت الاسلام جعفری با اشاره به حضور پرشور مردم در این دوره از انتخابات با وجود مشکلات اقتصادی و معیشتی  جامعه علی رغم تلاشهای چندماهه اخیر دشمن برای کمرنگ نمودن انتخابات این حضور را نشانه اعتماد ملت به نظام جمهوری اسلامی عنوان کرده و ابراز داشتند که تلاش خواهند کرد تا بتواندد در این دوره از مجلس مثمر ثمر واقع شوند.

در این دیدار ایشان بر ارتباط بیشتر با مجموعه دانشگاهی و دانشجویان تاکید نمود.

برای مشاهده تصاویر این دیدار، اینجا کلیک نمایید.

ارسال شده در مورخه: 22-12-1402