گروههای آموزشی

بروزرسانی: 25-6-1394
درباره گروه علوم محیط زیست

تاریخچه گروه

گروه علوم محیط زیست دانشگاه زنجان، نخستین گروه ایجاد شده با این نام در ایران می‌باشد. این گروه فعالیت خود را با پذیرش 5 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد از مهر ماه سال 1387 آغاز نمود و در حال حاضر سالانه پذیرای 24-18 دانشجو است. رشته علوم محیط زیست یک دانش بین رشته‌ای است و با بسیاری از گروه‌های علمی دانشگاه از جمله گروه‌های شیمی، زمین شناسی، زیست شناسی، فیزیک، خاکشناسی و معدن همکاری نزدیک دارد.

شرایط پذیرش

کلیه فارغ التحصیلان مقاطع کارشناسی کشور می‌توانند در آزمون سراسری کارشناسی ارشد این رشته شرکت نمایند.

فعالیت ها و وظایف و اهمیت گروه

هدف دوره دکتری علوم محیط زیست، آموزش افرادی است که قادر به انجام پژوهش‌های کاربردی و بنیادی لازم جهت حل چالش‌ها و مشکل‌های زیست محیطی کشور هستند.این افراد دارای توانایی‌های لازم جهت طراحی و نظارت بر حسن اجرای پروژه‌های تخصصی در زمینه‌های مختلف علوم محیط زیست می‌باشند. از جمله زمینه‌های تخصصی مورد نظر در این برنامه عبارتند از:

1- شناخت آلودگی‌های آب، خاک و هوا و ارایه راهکارهای مناسب و علمی جهت کنترل آن‌ها

2-شناخت و بررسی کلیه منابع مواد و انرژی و تاثیر استفاده از آن‌ها بر محیط زیست و توسعه انرژی‌های تجدید‌پذیر

3-شناخت پدیده‌های مختلف فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی در زمین و اثر آن‌ها بر محیط زیست

این گروه از سال تحصیلی 1394 در چهار گرایش زیر اقدام به پذیرش دانشجو نموده است:

1. رشته علوم محیط زیست (گرایش محض)
  2. رشته علوم محیط زیست (گرایش فناوری مدیریت پسماند)
  3. رشته علوم محیط زیست (گرایش ارزیابی و کنترل آلودگی)
  4. رشته علوم محیط زیست (گرایش انرژی و تغییر اقلیم)

بازدید امروز: 2