گروههای آموزشی

بروزرسانی: 22-6-1394
درباره گروه زمین شناسی

گروه زمين شناسي دانشگاه زنجان در يك نگاه

گروه زمين شناسي دانشگاه زنجان فعاليت آموزشي خود را در سال 1372 با راه‌اندازي دوره كارشناسي زمين‌شناسي آغاز نمود. فعاليت هاي آموزشي گروه در دوره شبانه در بهمن ماه سال 1383 راه اندازي گرديد. تا پايان سال تحصيلي 92-91 حدود 550 نفر در رشته زمين شناسي از دانشگاه زنجان فارغ التحصيل گرديده اند. بسياري از فارغ التحصيلان زمين شناسي دانشگاه زنجان در مقاطع بالاتر در ساير دانشگاه هاي کشور پذيرفته شده و ادامه تحصيل مي دهند. براي مثال در کنکور کارشناسي ارشد سال 1392 فارغ التحصيلان رشته زمين شناسي دانشگاه زنجان با رتبه هاي تک رقمي در گرايش هاي مختلف در دانشگاه هاي تراز اول کشور پذيرفته شده و در حال تحصيل هستند. در سال 1385، پذيرش دانشجو در مقطع کارشناسي ارشد گرايش پترولوژي در دانشگاه زنجان آغاز شد که تا پايان سال 1392، تعداد 45 نفر از پذيرفته شدگان در اين گرايش فارغ التحصيل شده اند.  همچنین پذيرش دانشجو در مقطع کارشناسي ارشد براي گرايش هاي زمين شناسي اقتصادي و چينه نگاری و دیرینه شناسي از سال 1393 در دانشگاه زنجان آغاز شده است.

گروه زمين شناسي داراي آزمايشگاه هايICP ، سنگ شناسي آذرين و دگرگوني، کاني شناسي، فتوژئولوژي و زمين شناسي ساختماني، زمین شناسی اقتصادی، رسوب شناسي و سنگ شناسي رسوبي، ديرينه شناسي و کانی شناسی کاربردی (فرآوري مواد معدني) مي باشد. در ضمن، کارگاه های تهیه مقطع و نمونه کوبی و خردایش گروه جهت برش نمونه هاي سنگي، تهيه مقاطع نازک، صيقلي و نازک- صيقلي و خردایش و آماده سازی نمونه های سنگی فعال مي باشد. گروه زمين شناسي داراي 12 نفر عضو هیأت علمی تمام وقت است که تعداد 1 نفر از آنها دانشيار و بقيه استاديار هستند. این گروه با برخورداري از نيروهاي متخصص و تجهيزات آزمايشگاهي مناسب، آمادگي اجرا و يا همکاري در پروژه هاي تحقيقاتي و اکتشافي در زمينه هاي ماگماتيسم، متالوژني و اکتشافات مواد معدني را دارد.

بازدید امروز: 2