گروههای آموزشی

آمار سايت

بروزرسانی: 17-9-1394
درباره گروه اقتصاد

گروه اقتصاد دانشگاه زنجان در مهرماه سال 1392 با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و گرایش علوم اقتصادی، فعالیت آموزشی و پژوهشی خود را آغاز نمود.

این گروه هم‌اکنون در کنار اساتید مجرب خود، با بهره‌گیری از پتانسیل گروه‌های آموزشی دانشگاه زنجان، دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های معتبر کشور بر آن دارد که دانشجویان تحصیلات تکمیلی را هم ازنظر تئوری و هم ازنظر عملی پربار تربیت و آموزش دهد.

گروه اقتصاد دانشگاه زنجان بر آن است با تقویت گروه و جذب دانش‌آموختگان و اساتید مجرب داخلی و خارجی در سال‌های آتی به توسعه گروه و راه‌اندازی گرایش‌های «توسعه و برنامه‌ریزی اقتصادی» ، «اقتصاد انرژی»، «اقتصاد صنعتی» و «اقتصاد مالی» اقدام نماید.

بازدید امروز: 5