بروزرسانی: 19-5-1394
درباره گروه معارف اسلامی

گروه معارف اسلامی در سال 1371 با عنوان گروه  الهیات ومعارف اسلامی تاسیس شد که یکی از وظایف آن ارائه دروس عمومی معارف اسلامی به تمامی دانشجویان دانشگاه می باشد و بعدها در سال 1380 در راستای سیاست معا ونت اساتید دروس معارف اسلامی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری  تحت عنوان گروه معارف اسلامی مستقل شده و به عنوان یک گروه علمی –فرهنگی به فعالیت خود ادامه می دهد .

با گذر زمان وبا توجه به رشد علمی جوامع نیازهای علمی نیز افزایش می یابند وهمچنین پدید آمدن پرسشهای نو  جوابهای علمی و کارهای عمیق تر را طلب میکند .

هدف از تاسيس گروه:

آشنایی نسل جوان با اندیشه های دینی، اخلاق ،تاریخ اسلام وتاریخ معاصر، مقابله با افکار واندیشه های التقالطی، آشنایی دانشجویان با مبانی نظری اسلام وانقلاب اسلامی وآشنایی با قرآن و...

گزینش وانتخاب اساتید توانمند جهت استخدام وتدریس در گروه

سایتهای مرتبط با گروه معارف اسلامی