گروههای آموزشی

بازديد کل: 102014
بروزرسانی: 19-7-1394
درباره گروه حقوق

اقدام جدی برای تاسیس این گروه از سال 1387 با انتقال یکی از اعضای گروه، از دانشگاه امام صادق(ع)تهران به دانشگاه زنجان  ودرخواست رسمی جذب نیرو شروع شد. متاسفانه به علت سیاست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در بازبینی برخی رشته‌های علوم انسانی و از جمله حقوق، دو بار درخواست این رشته رد و مورد تایید قرار نگرفت؛ ابتدا درخواست دوره کارشناسی حقوق(سال 1391) مطرح و مورد مخالفت قرار گرفت و سپس درخواست رشته‌ کارشناسی ارشد پیوسته(سال 1392) مورد مخالفت واقع شد. اما نهایتا با پیگیری‌های فراوان اعضا به ویژه آقای دکتر بیگدلی، اولین مدیر گروه این رشته، النهایه مجوز تاسیس رشته در سال 1393 در مقطع کارشناسی صادر و رسماً از مهرماه سال1393 اولین دانشجویان این رشته وارد دانشگاه شدند.

هم اینک این رشته دارای 30 دانشجوی کارشناسی است و تمامی تلاش گروه، جذب اعضای هیات علمی جدید و اخذ مجوز برای تاسیس دوره‌های تحصیلات تکمیلی است. این گروه در حال حاضر 4 عضو هیات علمی استادیار و دو بورسیه در مقطع دکتری دارد و تلاش می‌شود علاوه بر جذب اعضای جوان دیگر، حتی‌الامکان نسبت به انتقال اعضای سایر دانشگاه‌هایی که علاقه‌‌مند به همکاری با این گروهند اقدام شود.

با وجود آنکه این رشته بسیار جوان است، اما با همّت اعضای گروه، قبل از تاسیس رشته ، نسبت به تامین منابع علمی آن اقدام‌های جدی صورت گرفته و هم اینک دانشجویان این دانشگاه مشکلی از جهت تامین منابع داخلی حقوقی ندارند و ضمن تامین حداقل منابع خارجی، تلاش گروه بر تامین کتب و منابع علمی معتبر خارجی و تاسیس کتابخانه دیجیتال مناسب مشتمل بر منابع خارجی دست   اول در حوزه حقوق است.

بازدید امروز: 4