بروزرسانی: 1-8-1396
درباره گروه زبان انگلیسی

این گروه فعالیت خود را در سال 1372 آغاز نمود تا نیاز دیگر گروه های موجود در دانشگاه را جهت تشکیل کلاس های عمومی زبان انگلیسی تامین نماید. سپس در سال 1382 پذیرش دانشجو در رشته مترجمی زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی را آغاز نمود، و از مهر 1387 نیز په پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته آموزش زبان انگلیسی اقدام نمود. با توجه به اینکه رشته زبان و ادبیات انگلیسی رشته مادر می باشد و با توجه به علاقه و استقبال اساتید گروه،رشته زبان و ادبیات انگلیسی در مقطع کارشناسی نیز از سال 1395 در این گروه دایر گردید. لذا فعالیت های این گروه شامل تعلیم دانشجویان مترجمی زبان انگلیسی و آموزش زبان انگلیسی و برنامه ریزی و تشکیل کلاسهای زبان عمومی دانشکده های مختلف میباشد.

آمار دانشجویان  در مقطع کارشناسی 256 نفر و در مقطع کارشناسی ارشد 64 نفر مشغول به تحصیل می باشند.

هیأت علمی

مرتبه علمی