بروزرسانی: 9-7-1398
بولتن اخبار و اطلاع رسانی گروه اقتصاد

انجمن علمی اقتصاد دانشگاه زنجان در نظر دارد برای پاییز 98 برنامه های زیر را اجرا نماید:

1-برگزاری جلسه معارفه دانشجویان جدید الورود در 21 مهر  ماه روز یکشنبه

2- انتشار ماهنامه یا دوماهنامه  تخصصی گروه اقتصاد

3- برگزاری کلاس زبان تخصصی، با تمرکز روی کتاب (denationalization of money ، اثر فردریش فون هایک

4-برگزاری کلاس خوانش آثار کلاسیک اقتصادی

(یکی از دو اثر زیر توسط دانشجویان انتخاب خواهد شد:

الف)ثروت ملل/ آدام اسمیت

ب) اصول اقتصاد سیاسی و مالیات ستانی / دیوید ریکاردو)

5- برگزاری کلاس (اقتصاد سیاسی شیوه تولید کالایی)

6- برگزاری کلاس آموزش یکی از نرم افزار های تخصصی اقتصاد به انتخاب اساتید گروه

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

کسب جایزه تحصیلی بنیاد نخبگان توسط « نرگس اکبری» دانشجوی کارشناسی ارشد علوم اقتصادی ورودی سال 1394 به راهنمایی «دکتر امیر جباری».

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

برگزاری کارگاه  اقتصادی با موضوع:

سیاست مالیاتی و رفتار سرمایه گذاری بنگاههای کوچک و بزرگ مقیاس

سخنران: دکتر روح الله اسکندری از دانشگاه میلان ایتالیا.

زمان: سه شنبه 4 ابان 1395 ساعت 14

مکان : سالن روزبه دانشکده علوم انسانی

سخنران دکتر محسن رنانی،ساعت 11 چهارشنبه 5 خرداد ،سالن همایش های بین المللی غدیر
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
بانی  طراحی و پیاده سازی  الگوی برنامه ریزی و بودجه بندی دانشگاههای کل کشور توسط دکتر مصطفی دین محمدی عضو هیآت علمی گروه اقتصاد دانشگاه زنجان.
لینک خبر: http://www.znu.ac.ir/pg/13181
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
"تقدیر  از دکتر امیر جباری به عنوان کسب بالاترین امتیاز ارزشیابی از سوی دانشجویان گروه مدیریت و حسابداری در مراسم
تقدیر از دانشجویان رتبه اول تا سومی و همچنین فارغ التحصیلان ممتاز گروه اقتصاد ورودی های 1392 در مراسم تقدیر از اساتید، فارغ التحصیلان و دانشجویان برتر در روز دوشنبه 10 بهمن ماه 1394."

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

جلسه دفای از پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علو م اقتصا

(بررسی عوامل موثر بر تقاضای احتیاطی پول (مطالعه موردی دانشگاه زنجان

استاد راهنما: دکتر امیر جباری

استاد مشاور: دکتر نرگس مراد خانی  و  دکتر مجید یوسفی افراشته

زمان : چهار شنبه  94/11/28  ساعت 15

مکان : سالن شریعتی دانشکده علوم انسانی

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

تاریخ دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد  « فهمیده قربانی» با عنوان « بررسی رابطه چرخه‌های تجاری و ترکیب منابع و مصارف بانک‌های خصوصی و دولتی ایران»، با استاد راهنمایی«دکتر مصطفی دین محمدی» و استاد مشاور«دکتر امیر جباری». داور پایان نامه «دکتر  حیدر قلی‌زاده». تاریخ: شنبه 24 بهمن ماه 1394. ساعت: 12 ظهر. مکان: سالن شریعتی دانشکده علوم انسانی دانشگاه زنجان.  تاریخ انتشار خبر:8 بهمن 1394.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

تاریخ دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد «فرزانه محمدی » با عنوان « بررسی رابطه بین عرضه پول و تولید ناخالص داخلی در اقتصاد رسمی و غیررسمی در ایران » با استاد راهنمایی« دکتر امیر جباری » و اساتید مشاور«دکتر مصطفی دین محمدی». داور پایان نامه «دکتر  نرگس مرادخانی»  تاریخ: شنبه 24 بهمن ماه 1394 ساعت: 10  صبح. مکان: سالن شریعتی دانشکده علوم انسانی دانشگاه زنجان.  تاریخ انتشار خبر: 8  بهمن 1394.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

تاریخ دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد  «مریم نریمانی بناب»  با عنوان «شبیه سازی تقاضا برای آموزش عالی در ایران با مدل سیستم داینامیک» با استاد راهنمایی« دکتر مصطفی دین‌محمدی » و استاد مشاور« مهندس رجبعلی صادقیان». داور پایان نامه «دکتر حسین عظیمی»  تاریخ: سه شنبه مورخه 20 بهمن ماه 1394 ساعت: 10 صبح . مکان:  سالن شریعتی  دانشکده علوم انسانی دانشگاه زنجان. تاریخ انتشار خبر:7 بهمن 1394.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

تاریخ دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد «سعیده احمدی فرد» با عنوان «برآورد و تعیین بودجه عمومی دانشگاهها در ایران بر پایه شاخص های مطلوب(استاندارد)» با اساتید راهنمای« دکتر مصطفی دین محمدی» و »دکتر ناهید پوررستمی» و استاد مشاور« دکتر امیر جباری». داور پایان نامه « دکتر داود عباسی» تاریخ: یکشنبه مورخه 18 بهمن ماه 1394 ساعت: 12 ظهر. مکان: سالن شریعتی دانشکده علوم انسانی دانشگاه زنجان.             تاریخ انتشار خبر: 6 بهمن 1394.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

تاریخ دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد  «خانم سارا نوراللهی» با عنوان « تعیین سطح حمایت از خانوار بر اساس دهک های درآمدی در شهر و روستا(مطالعه موردي ايران)» با استاد راهنمایی«دکتر امیر جباری» و اساتید مشاور«دکتر نرگس مراد خانی» و «دکتر ایوب فرامرزی». داور پایان نامه « دکتر حیدر قلی زاده»  تاریخ: شنبه مورخه 17 بهمن ماه 1394 ساعت: 10 صبح. مکان: سالن شریعتی  دانشکده علوم انسانی دانشگاه زنجان.  تاریخ انتشار خبر: 6 بهمن 1394.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

انتصاب «دکتر امیر جباری» به سمت مدیریت گروه اقتصاد دانشگاه زنجان. . تاریخ انتشار خبر:   29 دی ماه  1394

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

انتصاب «دکتر مصطفی دین محمدی» به سمت دبير منطقه 3 و عضو شوراي سياستگذاري دفتر برنامهُ بودجه و تشكيلات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور. تاریخ انتشار خبر:   29 دی ماه  1394