ثبت نام مسابقات گرامیداشت دهه فجر (ویژه اساتید و کارکنان)
آغاز ثبت نام مسابقات گرامیداشت دهه فجر (ویژه اساتید و کارکنان) بانوان- آقایان

اطلاعیه

آغاز ثبت نام مسابقات ورزشی ویژه همکاران دانشگاهی آقا و خانم به مناسبت گرامیداشت دهه فجر

زمان ثبت نام : از روز سه شنبه 3 بهمن الی 7بهمن

زمان قرعه کشی کلیه تیم ها : ساعت 14 روز 7 بهمن ماه در محل ساختمان مدیریت تربیت بدنی دانشگاه

شروع مسابقات : 8 بهمن ماه

توجه :   در صورت عدم حد نصاب تعداد در هر رشته، مسابقات آن رشته لغو خواهد شد. (والیبال (5 تیم)، فوتبال دستی 6 تیم،فوتسال (5 تیم) دارت 10 نفر، تنیس روی میز (10 نفر)، آمادگی جسمانی (10 نفر))

## حضور در تمرینات رشته های تیمی در طول سال (بدلیل آسیب های اتفاق افتاده و جلوگیری از تکرار ) برای ثبت نام و حضوردر مسابقات شرط الزامی می باشد.

*** به دلیل مشکلات ایجاده شده طبق سنوات گذشته، در صورت ثبت نام و عدم حضور در مسابقات، فرد ثبت نام کننده حق شرکت در کلیه مسابقات آتی را نخواهد داشت.

از علاقمندان خواهشمند است با شماره های درج شده در ذیل تماس حاصل فرمایند.

آقایان

رشته مسوول شماره تماس
فوتسال آقای اسلامی 2331
تنیس روی میز آقای حسنلویی 2298