توسعه واحدهاي صنعتي و كشاورزي در استان زنجان در طي سالهاي اخير، اين استان را به يكي از قطبهاي توسعه كشاورزي كشور تبديل كرده است. وجود اين امر، مزيتهاي نسبي قابل توجهي را جهت ايجاد و توسعه صنايع كوچك و متوسط فناور در منطقه به وجود آورده است. دانشگاه زنجان با توجه به وجود ظرفيتهاي بالاي تحقيقاتي و فناوري به ويژه در صنايع فلزي و صنايع شيميايي در منطقه و تأثير مثبت آن بر توسعه اقتصادي استان و به منظور ايفاي نقش خود در حمايت از شركتهاي فناور نوپا اقدام به راه‌اندازي مركز رشد واحدهاي فناوري دانشگاه زنجان در سال 1382 تاسیس شده است. این مرکز رشد در تاریخ 20/10/82 پس از اخذ مجوز موافقت اصولی فعالیت خود را آغاز نمود.... ادامه

آمار سایت

بازديد کل: 201876
ارتقاء وضعیت بازیگران زیست‌بوم صنایع خلاق/پیگیری تشکیل آزمایشگاه ...
.

صنایع فرهنگی و خلاق از بخش‌های جدایی‌ناپذیر جوامع بشری هستند. سینما، انیمیشن، اسباب‌بازی و بازی‌های رایانه‌ای، نشر کتاب و مجله تنها بخشی از صنعت وسیعی هستند که ما آن را با عنوان صنایع خلاق می‌شناسیم. به دلیل گستردگی و اهمیت این صنعت، یکی از ستادهای معاونت‌ علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری به فناوری‌های فرهنگی و نرم اختصاص یافته است؛ حال با مروری اجمالی به برخی از دستاورد‌های یک سال اخیر این ستاد می‌پردازیم.

به گزارش خبرنگار مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، ستاد فناوری‏‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی در سال ۱۴۰۲ اقدامات متنوعی از جمله بازبینی و کارشناسی پروژه‌های ارتقاء تاب‌آوری ملی و رقابت‌پذیری بین‌المللی، بررسی و نظرسنجی از دستگاه‌های اجرایی مرتبط و طراحی ساختار اولویت‌دهی برای حوزه‌های ۱۹گانه سند ملی توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم و برنامه‌ریزی و تدوین پیش‌نویس اجرای ۶۰ اقدام راهبردی مورد تاکید سند و همچنین تشکیل و فعال سازی کارگروه‎های تخصصی به عنوان هسته‎های اندیشه ورزی ستاد براساس برنامه ها و خوشه های ذیل سند ملی و نیز برنامه ریزی برای تقویت توسعه صادراتی صنایع خلاق را انجام داده است. همچنین، با دانشگاه‌ها و مراکز فرهنگی مختلفی موافقت‌نامه‌های متعددی امضا و رویدادهایی را برگزار کرده است.

مسعود حسنلو، دبیر ستاد فناوری‏‌های فرهنگی و نرم با بیان اینکه این ستاد در راستای گفتمان‌سازی و ترویج زیست‌بوم خلاق و نوآوری، ... ادامه خبر

ارسال شده در مورخه: 27-01-1403