بروزرسانی: 11-8-1398
درباره گروه حقوق

اقدام جدی برای تاسیس این گروه از سال 1387 با انتقال یکی از اعضای گروه، از دانشگاه امام صادق(ع)تهران به دانشگاه زنجان  ودرخواست رسمی جذب نیرو شروع شد. متاسفانه به علت سیاست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در بازبینی برخی رشته‌های علوم انسانی و از جمله حقوق، دو بار درخواست این رشته رد و مورد تایید قرار نگرفت؛ ابتدا درخواست دوره کارشناسی حقوق(سال 1391) مطرح و مورد مخالفت قرار گرفت و سپس درخواست رشته‌ کارشناسی ارشد پیوسته(سال 1392) مورد مخالفت واقع شد. اما نهایتا با پیگیری‌های فراوان اعضا به ویژه آقای دکتر بیگدلی، اولین مدیر گروه این رشته، النهایه مجوز تاسیس رشته در سال 1393 در مقطع کارشناسی صادر و رسماً از مهرماه سال1393 اولین دانشجویان این رشته وارد دانشگاه شدند.

.هم اینک این رشته دارای 110 دانشجوی کارشناسی است و دو دوره از دانشجویان این رشته نیز فارغ التحصیل شده اند و تمامی تلاش گروه، جذب اعضای هیات علمی جدید و اخذ مجوز برای تاسیس دوره های تحصیلات تکمیلی است . وضعیت آموزشی گروه در سالیان تاسیس تاکنون به گونه ای بود که از میان دانشجویان فارغ التحصیل دوره های پیشین ، درصد قابل توجهی در دانشگاههای تراز اول کشور در دوره کارشناسی ارشد پذیرفته شده اند و آن دسته از دانشجویانی که مایل به ادامه تحصیل نبوده و اولویت نخستشان فعالیت عملی بوده ، عمدتا با پذیرش در آزمون های وکالت ، قضاوت ، سردفتری و.... جذب بازار کار مورد علاقه شده اند.

این گروه ، علاوه بر اعضای هیات علمی فعلی خود که از فارغ التحصیلان بهترین دانشگاههای کشور یا خارج از کشورند ،تلاش میکند از همکاری اساتید خوب سایر دانشگاهها نیز بهره گیرد، به گونه ای که تمامی دروس ارائه شده در دوره ، توسط خبره ترین و کارآمدترین اساتید موجود ارائه می شود .

علیرغم آنکه حقوق ،جزء رشته های نوپای دانشگاه زنجان است ، با اینهمه ، منابع علمی آن ، جزء غنی ترین منابع حقوق است و خوشبختانه با همت اعضای گروه و حمایت های دانشگاه و دانشکده در طی قریب به ده سال گذشته ، تقریبا منابع داخلی به طور کامل و حد مقبولی از منابع خارجی برای بهره برداری دانشجویان فراهم آمده است که جزء امتیازات شایان ذکر این رشته است .

کارشناس گروه : خانم قاسمی  تلفن اتاق : 33054329   024