انجمن علمی گروه باغبانی با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده کشاورزی برگزار می کند
دوره فناوری نوین پیوند سبزیها در باغبانی تئوری و عملی، زمان: دوشنبه ۱۳ آذر ساعت ۱۰:۱۵ ( 6-9-1402 )
انجمن علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی با همکاری معاونت پژوهشی برگزار می کند
چالشهای صنعت فرآوردههای پروتئینی با حضور مدیریت محترم مجتمع صنعتی پروتئینی توتیای فرد زنجان، زمان: دوشنبه 6 آذر ماه 1402 ساعت 10:30 الی 13 ( 4-9-1402 )
انجمن علمی گروه باغبانی با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده کشاورزی برگزار می کند
دوره فناوری نوین پیوند سبزیها در باغبانی تئوری و عملی، زمان: سهشنبه ۱۳ آذر ساعت ۱۰:۱۵ ( 4-9-1402 )
انجمن علمی گروه گیاه پزشکی با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده کشاورزی برگزار می کند
وبینار پیسیآر، معرفی پیسیآر، تاریخچه و اهمیت تکنیک پیسیآر و . . .، زمان: سه شنبه ۷ آذر ۱۴۰۲ ساعت ۱۰ صبح مکان آمفی تئاتر ساختمان قدیم ( 4-9-1402 )
گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی و معاونت پژوهشی دانشکده کشاورزی برگزار می کند
آشنایی با فرصتهای شغلی در بخش کشاورزی، زمان: دوشنبه 6 آذر ماه 1402 ساعت 10:30 الی 13 ( 4-9-1402 )
انجمن علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی با همکاری معاونت پژوهشی برگزار می کند
چالشهای صنعت فرآوردههای پروتئینی با حضور مدیریت محترم مجتمع صنعتی پروتئینی توتیای فرد زنجان، زمان: دوشنبه 6 آذر ماه 1402 ساعت 10:30 الی 13 ( 29-8-1402 )
دوره فناوری نوین پیوند سبزیها در باغبانی تئوری و عملی، زمان: دوشنبه ۱۳ آذر ساعت ۱۰:۱۵ ( 6-9-1402 )
انجمن علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی با همکاری معاونت پژوهشی برگزار می کند
چالشهای صنعت فرآوردههای پروتئینی با حضور مدیریت محترم مجتمع صنعتی پروتئینی توتیای فرد زنجان، زمان: دوشنبه 6 آذر ماه 1402 ساعت 10:30 الی 13 ( 4-9-1402 )
انجمن علمی گروه باغبانی با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده کشاورزی برگزار می کند
دوره فناوری نوین پیوند سبزیها در باغبانی تئوری و عملی، زمان: سهشنبه ۱۳ آذر ساعت ۱۰:۱۵ ( 4-9-1402 )
انجمن علمی گروه گیاه پزشکی با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده کشاورزی برگزار می کند
وبینار پیسیآر، معرفی پیسیآر، تاریخچه و اهمیت تکنیک پیسیآر و . . .، زمان: سه شنبه ۷ آذر ۱۴۰۲ ساعت ۱۰ صبح مکان آمفی تئاتر ساختمان قدیم ( 4-9-1402 )
گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی و معاونت پژوهشی دانشکده کشاورزی برگزار می کند
آشنایی با فرصتهای شغلی در بخش کشاورزی، زمان: دوشنبه 6 آذر ماه 1402 ساعت 10:30 الی 13 ( 4-9-1402 )
انجمن علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی با همکاری معاونت پژوهشی برگزار می کند
چالشهای صنعت فرآوردههای پروتئینی با حضور مدیریت محترم مجتمع صنعتی پروتئینی توتیای فرد زنجان، زمان: دوشنبه 6 آذر ماه 1402 ساعت 10:30 الی 13 ( 29-8-1402 )
آموزش --> برنامه ترمي و سرفصل دروس --> سرفصل دروس
تعداد بازدید: 34174  
آموزش --> فرمها, قوانين و آئين نامه ها
تعداد بازدید: 28103  
آموزش --> برنامه ترمي و سرفصل دروس --> برنامه ترمی
تعداد بازدید: 27663  
تعداد بازدید: 34174  
آموزش --> فرمها, قوانين و آئين نامه ها
تعداد بازدید: 28103  
آموزش --> برنامه ترمي و سرفصل دروس --> برنامه ترمی
تعداد بازدید: 27663