بروزرسانی: 2-2-1403
راهنمای ثبت گواهی موقت

راهنمای "ثبت درخواست دریافت گواهی موقت بصورت غیرحضوری" از طریق سامانه گلستانhttps://golestan.znu.ac.ir

بعد از ورود به اطلاعات گلستان از قسمت پیشخوان خدمت اقدام به ثبت درخواست نمایيد.

نکته : دانشجویانی که شماره موبایل آنها در سامانه آموزشی ثبت نشده باشد نمیتوانند از فراموشی رمز استفاده نمایند. برای ثبت شماره موبایل در سامانه دانشجویان مقطع کاردانی تا کارشناسی با خانم بازرگان 02433052696 و خانم مسعودی 02433052596 و دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد تا دکتری با خانم مرسلی 0243302507 و خانم نهالی 0243302735 تماس حاصل فرمایید.

نکته : قبل از ثبت درخواست، بايد تسويه حساب انجام شده باشد . جهت فعال شدن تسويه حساب با كارشناسان آموزش دانشكده تماس حاصل فرماييد.

جهت انجام ثبت از دو طریق امکان پذیر می باشد  :

انتخاب پردازش" 21120 پیشخوان خدمت"

توجه : انتخاب هر گزارش یا پردازش از دو طریق الف-مسیرمنو ، ب-انتخاب سریع ( که در پایین صفحه پس از ورود به سیستم گلستان قابل مشاهده است )امکانپذیر می باشد.قابل ذکر است در روش انتخاب سریع ابتدا باید نوع امکان (پردازش یا گزارش)و سپس شماره مکان را وارد کرده و بر روی آیکون تایید  کلیک نمایید.

انتخاب به روش الف ( انتخاب منو)

انتخاب به روش ب (انتخاب سریع)

بعد از ورود به صفحه ذيل ، بر روي گزينه ارسال مدارك تحصيلي كليك كرده و سپس بر روي گزينه درخواست جديد كليك نمياييد.

گردش كار:

1.ثبت درخواست توسط دانشجو

2.كارشناس  دانش آموختگان

3.كارشناس امور رفاهي

4.كارشناس آموزش

5.کارشناس دانش آموختگان

کارشناس مربوطه: -

ارتباط با معاونت آموزشی

به منظور ارائه خدمات بهتر، هرگونه پیشنهاد و انتقاد سازنده خود را با ما در میان بگذارید