بروزرسانی: 19-8-1397
معرفی گروه مهندسی عمران

اولین گروه دانشکده مهندسي، گروه عمران می‌باشد که در سال 1361 با پذيرش 43 نفر در مقطع کارداني با گرايش کارهاي عمومي ساختمان، شروع به فعاليت کرد. در سال 1372 رشته مهندسي عمران در مقطع کارشناسي، راه اندازی شد. گروه عمران در سال 1380 موفق به اخذ مقطع کارشناسي ارشد گرايش سازه گرديد. در حال حاضر گروه مهندسی عمران دانشگاه زنجان در گرایش های مهندسی سازه، ژئوتکنیک، راه و ترابری، آب و سازه های هیدرولیکی در مقطع کارشناسی ارشد ودکتری دانشجو می پذیرد.

مهندسی عمران قدیمی ترین شاخه مهندسی است و با همه سازه های طبیعی یا سازه های احداث شده توسط بشر سر و کار دارد از برنامه ریزی گرفته تا طراحی، ساخت و مدیریت. این رشته دارای گرایش های مهم زیر می باشد:

- مهندسی سازه

- مهندسی زلزله

- مهندسی ژئوتکنیک

- مهندسی مدیریت ساخت

- مهندسی سازه های هیدرولیکی

- مهندسی منابع آب و آبیاری

- مهندسی راه و ترابری

- مهندسی محیط زیست

- مهندسی مدیریت ساخت

در حال حاضر دکتر حسن طاهرخانی مدیر گروه عمران می‌باشند.

آزمایشگاه های گروه عبارتند از:

- آزمایشگاه مکانیک خاک

- آزمایشگاه مصالح ساختمانی