خانه :: اساتید :: اخبار
 Banner Slider Demo - Jssor Slider, Carousel, Slideshow with Javascript Source Code

--

--

--

--

آمار سايت

    بازديد امروز: 12
    بازديد ديروز: 75
    بازديد کل: 699026
بروزرسانی: 25-5-1394
کتابخانه

سال تاسيس: 1370

تعداد کتب فارسی: 13000

تعداد کتب لاتین: 3000

تعداد مجلات: 80 عنوان مجله فارسی

تعداد پایان نامه ها: 6000 جلد

کتابخانه دانشکده مهندسی دانشگاه زنجان همانند دیگر کتابخانه های دانشگاه جز جدایی ناپذیر دانشگاه بوده و بعنوان منبع تحقیقات دانشگاهی به شمار می رود.

کتابخانه دانشکده مهندسی از سال 1370 با تاسیس دانشکده برق فعالیت خود را با یک مجموعه اندک آغاز و به تدریج با رشد و توسعه رشته ها و گرایش ها کتابخانه نیز متناسب با آنها گسترش یافت بطوریکه اکنون پاسخگوی نیاز تمامی دانشجویان دانشکده می باشد.

این کتابخانه از سال 1388 با انتقال به ساختمان جدید و مشترک خود با کتابخانه دانشکده علوم، تحت عنوان کتابخانه مشترک مهندسی و علوم فعالیت جدید خود را آغاز کرد.اکنون این مجموعه با داشتن بیش از 13000 جلد کتاب فارسی و 3000 عنوان کتاب لاتین در رشته های تخصصی مهندسی و به اشتراک گذاری بیش از صدها هزار عنوان کتاب الکترونیکی در خدمت کاربران کتابخانه می باشد.

مجموع فضای کتابخانه در حدود 2500 متر مربع بوده که به تناسب نیاز به بخشهای مخزن، میز امانت، خدمات فنی و سالن مطالعه تقسیم گردیده است.

سالن مطالعه با ظرفیت 300 نفر در طول سال تحصیلی از ساعت 8 صبح الی 8 شب بصورت تمام وقت در اختیار دانشجویان می باشد.

سیستم میز امانت این کتابخانه با استفاده از نرم افزار تخصصی سیمرغ کاملا مکانیزه شده و تمام فعالیت های امانت از طریق همان نرم افزار کنترل و هدایت می گردد.پاین کتابخانه علاوه بر امانت کتاب دارای بخش مرجع و پایان نامه های دانشجویی می باشد. دراین مرکز علاوه بر پایان نامه های دوره تکمیلی، پایان نامه های دوره کارشناسی نیز نگهداری می شود.

نرم افزار مورداستفاده در کتابخانه تحت عنوان سیمرغ/نوما مورد استفاده بیشتر دانشگاهها و مراکز علمی و تخصصی بوده و قابلیت نمایش تمامی جزئیات و اطلاعات کتابخانه بر روی وب سایت را دارا می باشد. در بخش پایان نامه ها با توجه به محدودیت های موجود 30 صفحه اول تمامی پایان نامه های تصیلات تکمیلی در وب سایت کتابخانه قابل دسترس بوده و نسخه تمام متن آنها نیز در محل کتابخانه در دسترس می باشد.

شرایط عضویت:

همزمان با صدور کارت دانشجوئی و تهیه فایل نهایی دانشجویان بصورت آنلاین عضو گیری انجام گرفته و نیازی به حضور دانشجو برای اعلام عضویت نمی باشد.

نحوه خرید:

با اعلام نیاز گروهها، اساتید و دانشجویان در ایام نمایشگاه به صورت کلی و در سایر موارد درخواست های انفرادی از طریق کارپردازی قابل پیگیری می باشد.

استفاده کنندگان و شرایط امانت:

گروه اول: اعضا هیات علمی رسمی، پیمانی شاغل در دانشگاه حداکثر 10 کتاب به مدت 60 روز
گروه دوم: دانشجویان دوره دکترا حداکثر 7 کتاب به مدت 30 روز
گروه سوم: دانشجویان روزانه و شبانه مقطع کارشناسی ارشد حداکثر 5 کتاب به مدت 30 روز
گروه چهارم: دانشجویان روزانه و شبانه و نیمه حضوری مقطع کارشناسی و کاردانی حداگثر 2 کتاب به مدت 15 روز
گروه پنجم: کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی حداکثر 2 کتاب به مدت 15 روز

تبصره 1: مدت امانت کتاب های پرمراجعه و یا درسی بنا به تشخیص مسئول بخش امانت و طبق خط مشی جاری کتابخانه ممکن است تقلیل یابد.
تبصره 2: کتاب های پرمراجعه درسی و یا تک نسخه ای بنا به تشخیص مسئول بخش امانت در قفسه های رزرو کتابخانه قرار می گیرد و فقط در کتابخانه مرجع از آن استفاده می شود.
تبصره 3: کتاب ها فقط به مدت 48 ساعت به نام مراجعه کنندگان رزرو می شود و پس از انقضای مدت در اختیار متقاضی بعدی قرار خواهد گرفت.
تبصره 4: تمدید امانت کتاب، در صورتیکه متقاضی دیگر نداشته باشد با مراجعه شخص امانت گیرنده و ارائه کتاب طبق مقررات بلامانع است.
تبصره 5: برای دانشجویان استعدادهای درخشان نظیر یک گروه بالاتر عمل می شود.

اعتبار عضویت:

گروه اول: برای اعضای هیات علمی شاغل، تا زمان اشتغال به خدمت رسمی در دانشگاه
گروه دوم، سوم و چهارم: تا پایان دوره تحصیلی
گروه پنجم: برای کارکنان رسمی، پیمانی، قراردادی تا پایان خدمت رسمی و قراردادی

ضوابط مربوط به تاخیر در تحویل کتاب های امانت گرفته شده:

در صورتیکه منابع به امانت گرفته شده در موعد مقرر به کتابخانه برگشت داده نشود، به عنوان جریمه از اعضای هیات علمی و کارکنان به ازای هر روز 1000 ریال و از دانشجویان 500 ریال دریافت خواهد شد.

مفقود و یا ناقص شدن کتاب ها:

در صورتیکه کتاب به امانت گرفته شده مفقود  یا اوراقی از آن بریده و یا به هر صورتی کتاب غیرقابل استفاده شود، باید عین کتاب با آخرین چاپ آن حداکثر در مدت یک ماه تهیه و تحویل کتابخانه شود، در صورتیکه کتاب نایاب باشد و یا به هر دلیل امکان تهیه آن وجود نداشته باشد، امانت گیرنده موظف به جبران خسارت مربوطه (پرداخت قیمت روز کتاب) می باشد.

منابعی که برای استفاده در بیرون از کتابخانه به امانت داده نمی شود:

  • کتاب های مرجع مانند فرهنگ ها، دایره المعارف ها و کتاب های پرمراجعه
  • کتاب های گرانبها و نفیس، آثارخطی، چاپ های قیمتی و موارد مشابه
  • نشریه های ادواری، پایان نامه ها، طرح های پژوهشی، اسناد و منابع مشابه.
  • موارد غیرچاپی مانند فیلم، اسلاید، لوح های فشردهف نوار صوتی، نقشه و منابع مشابه.

بازدید امروز: 3